Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Од тој аспект требаше од одма да ја прекинам дискусијата со тебе,
но и ти си човек,сакаш внимание,не ти е лесно со таа интелегенција.

Ај поздрав и се најдобро!
После ебење нема каење. Твојата интелигенција (и фудбалски сваќања) не се ни на просечно ниво, па прв ја прекинав дискусијата пошо од друга страна (твоја страна) немав рамноправен соговорник.
Го доби вниманието што го сакаше, се надевам полесно ќе гланцаш и спиеш вечерва :smir:

Биди поздравен, до наредната прилика. Се надевам ќе биде во пријателска атмосфера :)

F

fantomX

Гостин
Тој што суди за способностите на Челзи врз однос на настапите во минатото е идиот.
Тој што го отпишува овогодишниов тим на Баерн (особено со еден Ван Гал на чело) е исто така, идиот.

Јас се изивнувам ако некој се почуствува навреден, ама барем ќе „го чукни“ ова малку по глава да не се брука на друго место околу овие работи. :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Тој што суди за способностите на Челзи врз однос на настапите во минатото е идиот.
Тој што го отпишува овогодишниов тим на Баерн (особено со еден Ван Гал на чело) е исто така, идиот.

Јас се изивнувам ако некој се почуствува навреден, ама барем ќе „го чукни“ ова малку по глава да не се брука на друго место околу овие работи. :smir:
Никој (барем јас) не ги отпиша Баерн М. ама малиов се навреди пошо ги ставив класа подоле од Челзи, Барселона, Манчестер, врз основа на постигнувањата во Европа од последните неколку сезони.
Не ја негирам јачината на тимот на Баерн М. ама преку глава ми е шо кога нема некој да најде некоја замерка, почнува да ќења за некои си 80ти и 90ти години.

Да каже за поланското финале со Манчестер, си изгубивме поштено, ок, ама да зборува за пред 20-30години е = глупост

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе дечки,па ти ли најде да збориш за ЛШ,што се радувате на премин во осмина финале?Абе седи таму и ќути бе...:pos2:
Што е разлика од 1/8 финале и 1/2 финале?Освен поголеми финансии.

P

pepito*

Гостин
Очекувам следните клубови да одат во четврт-финале

Барселона - Штутгарт
Бордо - Олимпијакос
Интер/Челси (појма неам, важно ќе има одлични две утакмици)
Баерн - Фиорентина
Севиља - ЦСКА
Лион - Реал (тешко ова да биде, ама не сакам да го пишам Реал)
Порто - Арсенал
Манчестер - Милан - нема ни грам сомнеж:smir:

Единствено не сум сигурен за Севиља ЦСКА поради формата на Севиља и не сум сигурен за Порто Арсенал :toe:

M

mercenary

Гостин
Барселона-Штутгарт
Бордо-Олимпијакос
Интер-Челзи
Баерн-Фиорентина
Севиља-ЦСКА
Лион-Реал М.
Порто-Арсенал
Манчестер Ј.-Милан

7 од 8 фаќам сто посто

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Никој (барем јас) не ги отпиша Баерн М. ама малиов се навреди пошо ги ставив класа подоле од Челзи, Барселона, Манчестер, врз основа на постигнувањата во Европа од последните неколку сезони.
Не ја негирам јачината на тимот на Баерн М. ама преку глава ми е шо кога нема некој да најде некоја замерка, почнува да ќења за некои си 80ти и 90ти години.

Да каже за поланското финале со Манчестер, си изгубивме поштено, ок, ама да зборува за пред 20-30години е = глупост

Момак,сеа знам дека те боли што и после сите пари дадени не можете да го имате пехарот во ЛШ,и ја ве разбирам.Ама немој да ми се праиш мангуп,и да ми рангираш екипи,ко мислиш вашата незнам што да напраила последниве сезони.

Биди малце попаметен,,немој да си толку ограничен.Али очигледно си од тие што дркаат дома на Меси Роналдо и компанија,односно толку ти се познавањата фудбалски.

Но тоа е тоа,нема љутиш сеа....

Мој совет:
Never give up!!!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Барселона-Штутгарт
Бордо-Олимпијакос
Интер-Челзи
Баерн-Фиорентина
Севиља-ЦСКА
Лион-Реал М.
Порто-Арсенал
Манчестер Ј.-Милан

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

„Не ми преостануваат уште 20 години во фудбалот. Крајот на мојата кариера се наближува секој ден. Баерн е голем клуб но во овој момент чувствувам дека не е доволно силен како останатите гиганти во Европа како што се Барселона, Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед или Челзи. Тоа е основната причина да сакам да си заминам“, изјави Рибери.

Во контекст со муабетот :)

M

Mario Gómez

Гостин
„Не ми преостануваат уште 20 години во фудбалот. Крајот на мојата кариера се наближува секој ден. Баерн е голем клуб но во овој момент чувствувам дека не е доволно силен како останатите гиганти во Европа како што се Барселона, Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед или Челзи. Тоа е основната причина да сакам да си заминам“, изјави Рибери.

Во контекст со муабетот :)
Сите тие муабети се извадени од контекст. Сегде различно се пишува. Рибери изјави дека ќе остани ако тимот се засили, нападот е посилен од кога било. Рибери не е алфа и омега во тимот, не зависиме од него, не е тој релевантен да кажува дали сме јаки и не. Тој е само еден играч во тимот кој не заслужува почит ако си замине дрско по се што направивме за него. Овие информации или изјави на Рибери што ги читате на гоал.шит не се точни, туку само да се покријат денови кога нема натпревари.

По искомплексирани од вас нема, се гледа само омраза ширите. Вештачки тим ќе ми кажувате за класи како да живееме во средниот век. Демек сте имале успеси последниве години.

:bip::bip:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Боби[Мкд];3298882 напиша:
Сите тие муабети се извадени од контекст. Сегде различно се пишува. Рибери изјави дека ќе остани ако тимот се засили, нападот е посилен од кога било. Рибери не е алфа и омега во тимот, не зависиме од него, не е тој релевантен да кажува дали сме јаки и не. Тој е само еден играч во тимот кој не заслужува почит ако си замине дрско по се што направивме за него. Овие информации или изјави на Рибери што ги читате на гоал.шит не се точни, туку само да се покријат денови кога нема натпревари.
Разбирам дека медиумите шират дезинформации, ама изјава цитирана никој не лажира, а информацијата секако дека е може надвор од контекст. А сега дали е или не е фактор кој може да каже дали е јак тимот или не, останува секој сам да си процени.

В

Вори

Гостин
Боби[Мкд];3298882 напиша:

По искомплексирани од вас нема, се гледа само омраза ширите. Вештачки тим ќе ми кажувате за класи како да живееме во средниот век. Демек сте имале успеси последниве години.

:bip::bip:

Ти нели требаше да го избришеш профилот?

Челзи има повеќе успеси од Баерн изминативе неколку години,за разлика од вас кои во Германска лига,која е дефинитивно најслаба од останатите не можете да станете шампиони...
Волфзбург еј:pos2:

И не живеј во минато гледај малце во сегашноста..
Ко ќе ве натегне Јоветиќ има тогаш да се чудиш..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
16 February 2010

Lyon v Real Madrid 20:45
Stadium:
Stade de Gerland, Lyon (FRA)

Milan V Man. United 20:45
Stadium:
Stadio Giuseppe Meazza, Milan (ITA)

17 February 2010

Bayern V Fiorentina 20:45
Stadium:
Fußball Arena München, Munich (GER)

Porto V Arsenal 20:45
Stadium:
Estádio do Dragão, Porto (POR)

23 February 2010

Stuttgart V Barcelona 20:45
Stadium:
VfB Arena, Stuttgart (GER)

Olympiacos V Bordeaux 20:45
Stadium:
Georgios Karaiskakis Stadium, Athens (GRE)

24 February 2010

CSKA Moskva V Sevilla 18:30
Stadium:
Luzhniki Stadium, Moscow (RUS)

Internazionale V Chelsea 20:45
Stadium:
Stadio Giuseppe Meazza, Milan (ITA)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Мислам дека Барса и Реал(или Барса и Манчестер) требале да ги стаат у ист ден..И така и така Барса е голем фаворит за натпреварот со Штутгард(а Олимпијакос-Бордо не ми привлекува ни малце),за разлика од нив можеби Реал има малце поголеми шанси со Лион..Сеа вака може да се каже дека имаме 2 дерби натпревари у ист ден..(Милан-Манчестер ; Лион-Реал),како и да е..едвај чекам! :vozbud::vozbud:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Разбирам дека медиумите шират дезинформации, ама изјава цитирана никој не лажира, а информацијата секако дека е може надвор од контекст. А сега дали е или не е фактор кој може да каже дали е јак тимот или не, останува секој сам да си процени.
decko gleam ti nemozes da svatis nekoi raboti.Ne gleas deka u posledno vreme poso ronaldo i kaka si otidoa i sea mediumite nemaa so kogo i celo leto go drvea za ribery vaka izjavil onaka izjavil vamu sakal da odi onamu ke odel bayern mu dale ultimatum sakal da igra za barca toa niso ne e tocno edinstveno so e tocno so go izjavil ribery e deka saka da osvojuva trofei i deka ako smeta deka bayern e dovolno jak deka ke ostane vo bayern.

Ти нели требаше да го избришеш профилот?

Челзи има повеќе успеси од Баерн изминативе неколку години,за разлика од вас кои во Германска лига,која е дефинитивно најслаба од останатите не можете да станете шампиони...
Волфзбург еј:pos2:

И не живеј во минато гледај малце во сегашноста..
Ко ќе ве натегне Јоветиќ има тогаш да се чудиш..
ti be decko kolku godini imas?? od koa pocna za celzi da navivas od minatoto leto. Nemas pravo da zboris ti za bayern zzaso vkupno koa ke poglednes bayern e daleku pred celzi treba leb da jade celzi za da go stigne bayern a ova so vo posledno vreme celzi bese bolje ke se smeni uzivaj golemi timovi ko bayern, barca ,manchester, real sekogas se tuka sea naramno nekogas imaat padovi.Celzi e vestacki klub ke dojde den i na abramovich ke mu skurci. Abe ke vidime tamu 2013 godina koa se uveduva noviot zakon site timovi da trosat onolku kolku sto zarabotile i nieden tim da nesmee da bide u minus.

Kajgana Shop

На врв Bottom