Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Глупу е што Реал-Лион е во ист ден со Манчестер-Милан.
А баш сакав да пукам сеир на другари гледајќи заедно со нив али чим е вака заедно ондак заеби.

Глупу е што Реал-Лион е во ист ден со Манчестер-Милан.
А баш сакав да пукам сеир на другари гледајќи заедно со нив али чим е вака заедно ондак заеби.

Земате 2 телевизора, на еден ќе гледате Милан - Манчестер, на друг Лион - Реал. :)

Ливерпул испадна уште у фазата по групи...така да годинава не доминира ако мислеше на оваа година...
Зборам за последните неколку години, според мене тоа е мерило за јачината на клубовите. Не само минатата, ама не и периодот пред 5-6 години, а факт е дека Ливерпул сеуште е еден од најсилните европски клубови, иако имаа мала криза :toe:

Ооооо момак,ти најде да ми кажуваш за минатото.Преиспитај си го вашето минато,па да споредиме :pos2:

А богами и во сегашноста немаш со што да се пофалиш
(уствари имаш,финале во лига на шампиони хахаххаха, второ место,тоа е одлично!!!!)

А ти со шо ќе се пофалиш бе мамино дебилче? Успешно проаѓање групи и пласман у 1/8? :icon_bigg

Ау да бе, заборавив. Тито е жив! :icon_mrgr

Земате 2 телевизора, на еден ќе гледате Милан - Манчестер, на друг Лион - Реал. :)
И ќе викате после зошто Реал беа у црвени дресови а Милан у бели :) :) :) :)

Зборам за последните неколку години, според мене тоа е мерило за јачината на клубовите. Не само минатата, ама не и периодот пред 5-6 години, а факт е дека Ливерпул сеуште е еден од најсилните европски клубови, иако имаа мала криза :toe:

А ти со шо ќе се пофалиш бе мамино дебилче? Успешно проаѓање групи и пласман у 1/8? :icon_bigg

Ау да бе, заборавив. Тито е жив! :icon_mrgr

И ќе викате после зошто Реал беа у црвени дресови а Милан у бели :) :) :) :)

Тука те чекав...
Е толку ве бива вас платениците на Абрамович,пошто да не ви е тој,ни Тито не ве спасува.

Ај оди глеј снимка од финалето со Манчестер,тоа е големо достигнуче за такви вештачки творби ко вас.
А ја идам да си ги гланцам пехарите....:helou:

Тука те чекав...
Е толку ве бива вас платениците на Абрамович,пошто да не ви е тој,ни Тито не ве спасува.

Ај оди глеј снимка од финалето со Манчестер,тоа е големо достигнуче за такви вештачки творби ко вас.

Почекај уште пола саат, тогаш ќе пуштиш ТВ1000 и ќе гланцаш :smir:
П.С. Тито е жив :icon_mrgr

Почекај уште пола саат, тогаш ќе пуштиш ТВ1000 и ќе гланцаш :smir:
П.С. Тито е жив :icon_mrgr

Добра,бар ти немора да ја чекаш тв1000,вади сликата од Тито од новачник,и почни со гланцање!!!

Добра,бар ти немора да ја чекаш тв1000,вади сликата од Тито од новачник,и почни со гланцање!!!

Абе дечки,па ти ли најде да збориш за ЛШ,што се радувате на премин во осмина финале?Абе седи таму и ќути бе...:pos2:

Абе дечки,па ти ли најде да збориш за ЛШ,што се радувате на премин во осмина финале?Абе седи таму и ќути бе...:pos2:

Ајде ајде,ве разбирам,па боли коа освојуваш ЛШ само на плејстејшн,или на компјутер.
Ама па можеш мислам да си напраиш save, па потсетувај се на титулите од време на време,коа ќе ти е тешко...Мислам на плејстејшнот...

Ајде ајде,ве разбирам,па боли коа освојуваш ЛШ само на плејстејшн,или на компјутер.
Ама па можеш мислам да си напраиш save, па потсетувај се на титулите од време на време,коа ќе ти е тешко...Мислам на плејстејшнот...

Хахахаххахахахаха,живеј си ти само у минатото....А сеа нигде ве нема:toe:

Хахахаххахахахаха,живеј си ти само у минатото....А сеа нигде ве нема:toe:

Знам дека е смешно,ама уствари боли,но тоа е тоа.
Ја бар можам у минатото да живеам.
Вие ни тогаш не можете......А богами ни сега не ви ги гледам успесите(уствари да бе,финале ЛШ ххахаха)

Тука те чекав...

Најфино ке биде и двајцата да си ги погледнете финалињата со Манчестер Утд., може ке научите нешо :smir:

Со нетрпение го очекувам шмек дербито помеѓу Челзи и Интер. Нека даде гол Пандев и мило ќе ми биде но уште помило доколку Челзи се пласира понатаму. :)

Знам дека е смешно,ама уствари боли,но тоа е тоа.
Ја бар можам у минатото да живеам.
Вие ни тогаш не можете......А богами ни сега не ви ги гледам успесите(уствари да бе,финале ЛШ ххахаха)

Сам се дупиш :tapp:
Се гледа кој живее во минатото :smir:

Овде ќе ја прекинам дискусијата со тебе, не гледам некој на мое интелектуално ниво за да продолжам. Созреј малку па се читаме у некоја наредна прилика. Ќе правиме муабет за 2 недели :smir:

Сам се дупиш :tapp:
Се гледа кој живее во минатото :smir:

Овде ќе ја прекинам дискусијата со тебе, не гледам некој на мое интелектуално ниво за да продолжам. Созреј малку па се читаме у некоја наредна прилика. Ќе правиме муабет за 2 недели :smir:

Од тој аспект требаше од одма да ја прекинам дискусијата со тебе,
но и ти си човек,сакаш внимание,не ти е лесно со таа интелегенција.

Ај поздрав и се најдобро!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom