Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека се е готово......
Роналдињо се договори со Милан

Потпретседателот на Милан, Адриано Галијани, и Роберто де Азиз изјавија дека е постигнат договор Роладињо на крајот на сезоната да премине на Сан Сиро. Во неделата наутро во италијанските медиуми објавија дека Бразилецот ќе потпише четиригодишен договор со Милан и годишно ќе заработува по осум милиони евра. Неговиот менџер рече во медиумите дека неговиот клиент преговара само со Милан и дека ќе ги одбијат сите други понуди кои ќе пистигна за него. За Бразилецот покрај Милан беа заинтересирани и Интер и Манчестер Сити.
Ова ти е од пред 2-3 дена СТАРО !!!
И не пишујте више за Рони дур не потпише ...

А знаете што? Роналдињо во Милан...
Немора сите истото да го пишувате, се дупнав читање исто та исто 3 страници наназад. Инаку криво ми е за поразот од Јуве, особено што направивме пресврт и имавме 2-1... Можевме и повеќе, само тоа е црвениот картон на Бонера многу сметки расипа. Се надевам дека ке успееме да стигниме до 4-то место и пласман во Л.Ш. за идната сезона.

Другари пак сме на власт во Италија:
0161007_39.jpg

Јуве и Интер од година ке го дигаат следниов пехар!!!
hihi hihi hihi hihi

Пак на власт ? :D
Ах сеа ако не даде мани за трансФери има маме да му ебам :D

пс. Шо си ги драпа јајците бе haha

Честитки честитки за Берлускони :)

Што ја зезнавме сезонава ја зезнавме ајде догодина мислам повеќе среќа. Не дека и сега немаме шанси 0,01% за Лига Шампиони али се ми се чини тоа далечно. Ајде де па немаме трофеј од Уефа да ни ги пополни витрините, ај може и Интертото и може пак светски шампиони. И серија А време е да се освои :pipi:
Пред се нека мислат сега за трансфери нека фрлат некој денар не само на докажани фудбалери (како што се кажува Роналдињо и Шева) нека земат некој младич и голман обавезноооооооооо.

Ај да не зборам, џабе ми е, никој мене не ме слуша :)

Абе штом Берлускони пак дојде на власт,уште повеќе сум сигурен дека ќе завршиме 4!!! :) Има уште 5 кола до крај,стварно мислите дека Фиорентина може да направи 5 победи во низа,а игра и во УЕФА куп.Па доволни се две нерешени нејзини,а ние две победи. На пример наредно коло: Палермо да ја допре Фиорентина на барем бод(може и сите три да и ги земе),а ние да ја тепаме Реџина тука сме! Ова вака лесно се збори,ама ќе видиме! :)

Абе штом Берлускони пак дојде на власт,уште повеќе сум сигурен дека ќе завршиме 4!!! :) Има уште 5 кола до крај,стварно мислите дека Фиорентина може да направи 5 победи во низа,а игра и во УЕФА куп.Па доволни се две нерешени нејзини,а ние две победи. На пример наредно коло: Палермо да ја допре Фиорентина на барем бод(може и сите три да и ги земе),а ние да ја тепаме Реџина тука сме! Ова вака лесно се збори,ама ќе видиме! :)

Така бе, само оптимистички!!!!!!!!!!!!!!

Другари пак сме на власт во Италија:
0161007_39.jpg

Јуве и Интер од година ке го дигаат следниов пехар!!!
hihi hihi hihi hihi
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
-се згазиф од смеење ко ја видов сликава, кај се драпа:pos2:
сега нека ќе дават некој пара појче:)

Иако во текот на викендот се појави информација дека Барселона и Милан постигнале договор за трансферот на Роналдињо сепак денеска се појави информација во која се наведува дека тимот од Ноу Камп бара повеќе пари.

Најдобриот фудбалер на планетава Кака, најави дека би сакал да настапува во дресот на бразилската репрезентација на претстојните Олимписки игри во Пекинг.

Сите го сакаат Рино, Рино го сака Милан :D

btw ...
Реал дава 20 мил. за Рино, a исто така и Баерн се загреани за него како и неколку англиски клубови

Сидорф не ја дава десетката
Фудбалерот на Милан, Кларенс Сидорф се радува на можниот трансфер на Роналдињо на Сан Сиро, но на бразилскиот репрезентативец му порача дека дресот со бројот 10 е негов и дека нема намера да се откаже од него.
"Ќе бидам многу среќен ако играм со него во иста екипа. Тоа е фантастичен фудбалер и му порачувам дека е добредојден во нашиот тим", заврши Сидорф.

хехе ... интересна изјава на Сидорф :)

10ка

Ако идеме во ЛШ идната сезона ќе го имаме:
1208258427fla.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom