Дали дрогата нè прави љубопитни?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
немам никаква желба да пробам дрога..се надевам дека нема да се промени мислње шо го имам за дрогата:wink:

Дрога? Никогаш не ме влечела, не ме влечи ни сега, за понатаму не знам, се е можно:helou:

Епа ако ти е чудо...

towelie-47804.jpg

Чудо колку ме интересира се околу неа, како интересно поле, робувањето на таа болна и штетна навика, а не колку имам мерак да се нафурам:smir:

Зависи од човекот и околината околу него.Ја мислев дека никад нема да пробам џоинт али не било така.Сепак до сега имам околу 5 џоинта испушено и толку.Значи слично како постот на Шмекерот да не пишувам исто.Од кога пробав заклучив дека е тоа срање у боја и нема никаков филинг посебен.Така да совет до другите не пробувајте нема да жалите.Пола од друштвото ми пушеа џоинт ненормално секој ден ги фатија 3 пути алфи и пак не им дојде памет сега незнам како стојат работите не сме се виделе и сега со нив слабо се гледам се вратив на понормалните.Па ке кажам се зависи од околината и од чоекот.Али никогаш не викај не се е можно во животот и драго ми е што не се завлеков во тоа.

Nikad ne sum se interesirala ni kako izgleda toa cudo ni nisto,samo imam slusano za posledici i jezivo mi e ne sum bila nikad u takvo drustvo ne ni sakam mene mi e mil zivotot mi se ziveee mi se luduva mi se seta ne sakam da si unistam zivot so takvi hemiii i sintetiki :toe: na koj ne mu se zivee neka se unisuva :pipi:

уште се прашувам дали марихуаната се смета за дрога???
не ја создаваме у лабораторија... сама си расте од мајката природа :D

уште се прашувам дали марихуаната се смета за дрога???
не ја создаваме у лабораторија... сама си расте од мајката природа :D

така е а се што е природно што го создала мајка природа треба да се проба, и сиг не го сторила за нешто лошо да ни направи:toe:
сега за сега сум мала али ќе пробам се треба да се проба во животот:toe: уште едно искуство плус

така е а се што е природно што го создала мајка природа треба да се проба, и сиг не го сторила за нешто лошо да ни направи:toe:
сега за сега сум мала али ќе пробам се треба да се проба во животот:toe: уште едно искуство плус

Незнаев дека мајката Природа ја става у ризла и ја пали.

Мјам, мјам
Само да знаеш отровните печурки колку се вкусни, и тие се од мајка природа, треба да ги пробаш

ах деца деца...:tapp::tapp::tapp:

Според ова и тутунот (цигарите) се дрога :toe:

Не ја сфати поентата. Рече се што дала природата е здраво. Епа сигурно не ја дала така и марихуаната па и цигарата кога ја спомна...

Не ја сфати поентата. Рече се што дала природата е здраво. Епа сигурно не ја дала така и марихуаната па и цигарата кога ја спомна...

јас мислам дека ти не си ја сфатил поентата на мојот прв пост. извини на недоразбирање ама јас не сакав да кажам дека марихуаната е добра за здравјето

не реков дека се е здраво туку не го створила со задни намери...се разбира дека има и добри и лоши работи исто како и луѓе има и добри и лоши:toe:
љубопитноста е интересна работа...нема човек што не е љубопитен, но се разбира за се треба да се има граници, не само за дрогата туку и за се...не дека со дрогата би можело да се има некоја граница ама ако си свесен што правиш...

не реков дека се е здраво туку не го створила со задни намери...се разбира дека има и добри и лоши работи исто како и луѓе има и добри и лоши:toe:
љубопитноста е интересна работа...нема човек што не е љубопитен, но се разбира за се треба да се има граници, не само за дрогата туку и за се...не дека со дрогата би можело да се има некоја граница ама ако си свесен што правиш...

цел живот сум бегал од цигари и дрога. не знам зошто. можеби зашто ми било страв дека ќе станам зависник:icon_conf

цел живот сум бегал од цигари и дрога. не знам зошто. можеби зашто ми било страв дека ќе станам зависник:icon_conf

не, еве ја цигари пушам кога мене ќе ми текне. и така веќе година ипол сум. претежно пушам кога пијам алкохол, преку ден мн мн мн ретко да запалам и никогаш не ме фаќало некоја криза , значи можам ја да не запалам цигара и една недела и нема да ми смета. и со дрогата мислам дека е исто, ако травата спаѓа во дрога пошто таа се користи и како лек, ако пушиш еднаш неделно мислам дека нема да ти створи зависност:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom