Eye Tatoo

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат го видов на CSI кога убиецот го открија баш по тоа дека има тетоважа и го објаснија начинот како се тетовира. Одвратно е ...... сфаќам различни вкусови за убаво ама ова е стварно без везе и грдо наказување. Никогаш не би го направила, не би ни помислила:nesum:

Одвратно одвратно.
Луѓево од досада веќе не знаат што да измислуваат.

Му излезам на некој така со црни, плави, зелени очи ќе ме затепа или ќе избега од мене. Ќе мисли вонземјанин сум. :vozbud:
Јас сум веќе вонземјанин:icon_lol:
Инаку ова не би го праел коа ги видов сликите одма ми дое замисла како мене вака да ми брцаат во окото и како би ми се насолзиле очите...ова не би го праел јас...

Јас сум веќе вонземјанин:icon_lol:
Инаку ова не би го праел коа ги видов сликите одма ми дое замисла како мене вака да ми брцаат во окото и како би ми се насолзиле очите...ова не би го праел јас...

нема да осетиш ништо нема ни да видиш.. пошо ти го умртвуваат окото привремено.. за да не мрднеш лево или десно.. + тоа те ослепува.. некои 2 саата немаш контрола врз окото.. затоа и е безболна..

Treba da si nesalam ova da go naprais. I na so ke licat vaka? Na vampiri. Ali toa e covek koa ima visok pari a nema pametna rabota.

па јас имам направњено розови
ако сака некој слика преку пп и информации преку пп
:smir:

Мене ми изгледа глупо,неприродно,извитоперено и грдо....:toe:

riddick-face.jpg

вакви очи да а иначе не :)

ИГЛА ВО ОКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО?
ова никогаш во живот не би го направила, а и одвратно изгледа

ИГЛА ВО ОКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО?
ова никогаш во живот не би го направила, а и одвратно изгледа

ама на пример немора ти да праиш којзнае какви сликовници.. едноставно може да си смениш боја на око.. да речеме некоја убаа нијанса на плава

Прв пат го видов на CSI кога убиецот го открија баш по тоа дека има тетоважа и го објаснија начинот како се тетовира. Одвратно е ...... сфаќам различни вкусови за убаво ама ова е стварно без везе и грдо наказување. Никогаш не би го направила, не би ни помислила:nesum:
И ја првпат го видов ова на CSI. Многу грозна работа е ова бе. Поарно теровирај се по телото, отколку на окото.

ама на пример немора ти да праиш којзнае какви сликовници.. едноставно може да си смениш боја на око.. да речеме некоја убаа нијанса на плава
што и да е не би го направила сепак, премногу ми изгледа гадно..

Ако е безболно и ако може да се брише тетоважата би пробал,
нешто слично на ова:

Remy_LeBeau_by_nobleknightkaeru.jpg

нешто слично на ова:

фотошоп...и не сум од оние шо рандом викаат фотошоп на секоја рандом слика....иначе идејата ко идеја е кул...

нешто слично на ова:

инаку да .. се брише.. т.е се префарбува пак во бело назад.. ама не е ко шо е оргиналот.. добива чуден вештачки изглед ко од процелан да е ... на дискавери коа му правеа на типот .. викаше дека е комплетно безболно не осеќаш ама баш ништо.. и не му се свиѓаше како испадна и му ја “ бришеа “ ама пак беше чудна бојата бела бар од моја гледна точка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom