Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе Дебил никој не те чепка, ти сам си пишуваш во темава
Знам дека не разбираш што сакам да ви кажам. НЕ МЕ СПОМНУВАЈТЕ И ЗАБОРАВИТЕ НА МЕНЕ!

Борете се за 4-то место ајде. Ние и 3-то да сме, пак подобро е.

Ајде сите на игнор ме ставите.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е кога се замеша во фан клуб Милан... Тешко дека на игнор можеме да те ставиме. Ти и Армин06, некако баеги маткате околу милан, и нашите филмови. Јебига ние не ве тераме да пишувате, сами изразивте желба. А ако сакаш да те ставиме на игнор, едноставно не провоцирај на фан клуб Милан или уште подобро, не ја отварај темава додека не заврши Италјанското првенство (некаде еден месец).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
...зошто не спомнуваме некој друг него само тебе ?
дека само ти секоја недела јадеш гомна на темава, ај гитла не пишувај и нема никој да те спомне.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ronaldo се враќа порано од прогнозите?линк?? Можеби сепак феноменот ке го видиме на теренот, во дресот на Милан. Како им беше планот, наредната сезона да биди способен да игра?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Ах и да се врати што мислиш дека ќе биде оној истиот од порано (пред да дојде во Реал, дека кога дојде и почна да му се уништува кариерата)
Кога беше со 1 операција само се повредуваше а не сеа со 2, ама добро би се нашол за замена доколку се повреди некој, а и не мора да игра секоја утакмица да се заморува.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
абе миланези што се замарате со душмани :smir: уживајте си и готоо:wink: ајде ваљда им тргна на зверовите со победава мн се разочарав од нив сезонава посебно од тој Анчелоти мислам дека под итно им треба нов менаџер...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
ај доста пишувате офтопици ... дајте нешто нови информации за Милан ...

има ли нешто ново за со Роналдињо ... се спомнуваат ли други трансфери ?

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Ја наслушнав нешто за Ван Нистелрој и за Замброта и се изнервирав зашто продолжуваат старци да купуваат незнам каде со тој памет

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Ја наслушнав нешто за Ван Нистелрој и за Замброта и се изнервирав зашто продолжуваат старци да купуваат незнам каде со тој памет
Ако веруваш во се што пишуваат медиумите далеку ќе стигнеш:smir: . Замброта ќе дојде, а за Нистелрој не верувам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ви се извинувам заради се што пишав лошо за Милан и Кака‘, само заради маца_кака.

Веќе нема да пишувам на темава. Се осеќав должен да го пишам барем ова.
Чао.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ви се извинувам заради се што пишав лошо за Милан и Кака‘, само заради маца_кака.

Веќе нема да пишувам на темава. Се осеќав должен да го пишам барем ова.
Чао.

фала курци ... поздрав до маца :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom