Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
само за ред девил и за пријателите .... ајде кака ака ака .....

Experd-Gaming

Experd-Gaming|F1|1P
Член од
5 април 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
да не ве навредам кој е за Милан ама милан се слаби!!!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
супер came back на инзаги
2.0 јееееаааа

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
мислам после овој натпревар ред девил никогаш нема да пише(он не навредува ние победуваме :smir:) ваков натпревар милан одамна немал а за кака.....повторно се врака во неговата најдобра форма и денес му е еден од најубавите натпревари
ех вака да играме секогаш....

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Можам да замислам колку сте среќни! И ја сум среќен за вас, верувајте. Кака е најдобар, ФОРЦА МИЛАН! Иако не го гледам мечот, заклучувам дека сте најдобри!
Поздрав до сите росонери, најголем до маца_кака!

Член од
25 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
ПИПОООООООООООООООО Ајде МАЈСТОРИ!!!!!!!

Sega vo vtoro poluvreme ke dadat uste 3 gola ke vidite :D :D
mn sakam da go stavat vo igra Gourkuff....ama neznam koj da go izvadat site igraat ubavo voj natprevar...poseben vpecatok mi ostava Bonnera mn dobro se snaoga na taa bekovska pozicija na koja igrase oddo...

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Можам да замислам колку сте среќни! И ја сум среќен за вас, верувајте. Кака е најдобар, ФОРЦА МИЛАН! Иако не го гледам мечот, заклучувам дека сте најдобри!
Другар како не сфаќаш дека си НЕПОЖЕЛЕН тука на темава???!!!

Ајде назад во твојот фан клуб и ВЕДНАШ ДА ПРЕКИНЕШ со зајадливите коментари!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Немаше да пишам, да не ми посветувате голови и докажувате кој колку е добар. Заборавете го мојот ник, не ме цитирајте, не ми зборите, ставете ме на игнор.

И честито победа.
И чао.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
П.С. @јас, италијанската лига е подобра од англиската, знаеме. Затоа Ливерпул го избаци Интер, затоа Манчестер ја тепаше Рома, затоа Арсенал го исфрли Милан. Затоа се местат утакмици и стално некои контроверзни случки.

WOW. A da vidime malku statistika vo megjusebni natprevari, tituli na evropska scena i slicno .... ili da pogodam nejkis, i kje se falis deka imate 4 1/4 finalisti WOW. Italija pred vas imase 3 polufinalisti pa SOO.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
WOW. A da vidime malku statistika vo megjusebni natprevari, tituli na evropska scena i slicno .... ili da pogodam nejkis, i kje se falis deka imate 4 1/4 finalisti WOW. Italija pred vas imase 3 polufinalisti pa SOO.
Другар на ignore e од сега типот , така да не му се обраќајте ве молам!!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Кога ќе си ги средиш твоите размислувања околу фудбалот јави се. Еднаш Кака не е најдобар а после 10 минути е најдобар фудбалер???
Се гледа дека некогаш пишуваш само за да привлечеш внимание и за да напишеш пост повеќе. А може ќе ти служи и да погледаш некој натпревар од Серија А па за да можеш да коментираш подобро. :helou:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Прашање на време беше нели? Калач едно искрено фала за се што направи во изминативе 15тина утакмици за Милан, но сепак BRING BACK DIDA! Нели?

и уште нешто во корист на Дида, form i temporary, class is permanent!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom