Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaka sekogas prF.... toa me raduva :D
od listava nekoj moze da se otfrlat a da se dodadat dr igraci koj se vo top 10...

Галијани изјавил па дека росоњерите поминуваат низ тежок период и им треба подршка од навивачите и Милан имаат одредени проблеми кои што не треба да се изнесат во јавноста.

Украинскиот тим Шахтор има понуда до Милан вредна 25 милиони евра за Алберто Џилардино.

А Милан ги отфрла шпекулациите дека тие сакаат трансфер на Цезар Родригес од Интер во Милан.

Бонера се надева дека во следните натпревари ќе го замени Одо и ќе се покаже во најдобро светло.

Кој се клади дека Милан ќе врлат пари летово и ќе земат нови играчи....и тоа 2-ца може да бидат од светска класа!!!Слушајте ми шо зборам бе !!! ..... А ако не земат тогаш Милан пак ќе губи од слабите тимови и нема да освојува трофеи и поради тоа некои играчи од Милан (што се млади се разбира) ќе сакаат да играат во тим кој што освојува трофеи и ќе си заминат....:toe:

Галијани изјавил па дека росоњерите поминуваат низ тежок период и им треба подршка од навивачите и Милан имаат одредени проблеми кои што не треба да се изнесат во јавноста.

Украинскиот тим Шахтор има понуда до Милан вредна 25 милиони евра за Алберто Џилардино.

А Милан ги отфрла шпекулациите дека тие сакаат трансфер на Цезар Родригес од Интер во Милан.

Бонера се надева дека во следните натпревари ќе го замени Одо и ќе се покаже во најдобро светло.

ne samo Bonera jas mislam deka site ke gledaat da napravat kolku sto mozat poveke za Milan da bide 4to mesto i da odi vo kvalifikacii za liga na sampioni...

Кој се клади дека Милан ќе врлат пари летово и ќе земат нови играчи....и тоа 2-ца може да бидат од светска класа!!!Слушајте ми шо зборам бе !!! ..... А ако не земат тогаш Милан пак ќе губи од слабите тимови и нема да освојува трофеи и поради тоа некои играчи од Милан (што се млади се разбира) ќе сакаат да играат во тим кој што освојува трофеи и ќе си заминат....:toe:

ja se kladam deka Milan narednava sezona ke bidat prvi ili eventualno vtori 1,2 boda zad prviot vo italjansko i megu najdobrite 4 vo liga na sampioni....a vaa sezona ke savrsat na 4to mesto vo Italija

Na finances football neznam nekoj magazin izlezena e pred 3-4 meseci, neznma sto im tekna duri sea da ja objavat
eve ja listata i nova e

1. Кака, Милан, 7 458 750
2. Роналдиньо, Барселона, 7 060 950
3. Франк Лампард, Челси, 6 762 600
4. Джон Тери, Челси, 6 762 600
5. Фернандо Торес, Лив'рпул, 6 563 700
6. Андриј Шевченко, Челси, 6 464 250
7. Михаел Балак, Челси, 6 464 250
8. Кристиано Роналдо, Манчест'р јунајтед, 6 364 800
9. Тиери Анри, Барселона, 6 364 800
10. Стив'н Джерард, Лив'рпул, 6 364 800

kaka e najplaten igrac vo svetot:vozbud:

Значи или ке купат или не купуваат.трето нема

Ќе купат, ќе купат.

btw, ако го земите Цезар ќе ви дадеме и две машини за косење на трева. Онака од љубов.

Ќе купат, ќе купат.

btw, ако го земите Цезар ќе ви дадеме и две машини за косење на трева. Онака од љубов.
Многу љубезно од ваша страна ама малце се две машини значи ништо не го земаме Цезар ајт :D

Ќе купат, ќе купат.

Фала за машините ама треба да биде однопаку, ако земеме две машини трба да ни го дадете Цезар-гратис(повредни се машините за трева него тој),:)

bas se nerviram koga sboruvam so nekoj za fudbal vednas mi kasuva deka nema vece milan toj zbor mi e kako kamen vo srce glupavi luce ne znaat koj e milan:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom