- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 777
Чекај малку, сега си контрадикторен... Ако го финансирал Ротшилд Хитлер, тогаш Ротшилд губи, не добива.
Земи малце прочитај и истражи, прочитај и за Рокфелер ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај малку, сега си контрадикторен... Ако го финансирал Ротшилд Хитлер, тогаш Ротшилд губи, не добива.
Земи малце прочитај и истражи, прочитај и за Рокфелер ...![]()
Не е лошо и ти да прочиташ малку за историјата на Хитлер.![]()
ај бидејќи ти си запознает а јас не сум .. кажи кој го финансираше ..
јасно е- модераторот
Eпа тогаш кажи ми ти мене зошто Ротшилд го финансираше Хитлер? Му текнало онака нели а???
ај бидејќи ти си запознает а јас не сум .. кажи кој го финансираше ..
јасно е- модераторот
Не тоа.... дали тие Рокфелери, Роштилдови со тие наводни финансирања ја предизвикаа војната?
Кој те лаже дека ротшилд го финансирал Хитлер???
Ах, не треба да веруваш на се што ќе прочиташ.Прочитај ги книгите Светски Заговор од Јордам М. Николов друга книга Светски заговор - Нови докази и факти, книгата Хиерархија на Заговорот комитет300 секаде го пишува тоа.
ti ne kombiniras, ti pokazuvas detska tvrdoglavost ..imas iljadnici knigi , imas iljadnici videa za agendi i strategii , imas iljadnici dokumenti na internet ...del od tie se pretstaveni samo na ovie 17 strani na ovoj forum .... istrazuvaj sam , citni nesto , potrosi del od tvoeto vreme ...izgledas kako nekoj sto procital nekoja detska enciklopedija i ostanal na toaАх, не треба да веруваш на се што ќе прочиташ.
Треба прво да прочиташ за еден настан од повеќе различни извори, па потоа дискутирај...
А1 велат вака, Сител поинаку.....само пример. Заклучокот ќе го донесиш комбинирајќи ги двете.
Не читајте конспираси булшет,а преку видеа не се учи-исто така морате и фолија на глава бидејќи ХААРП чита мисли
Хуман заеби такви С*ања поарно земи универзитетски учебник....него ли некоја си булшет теорија од недоквакани.