И јас сум слушнал за тоа со крвта ама не знам што точно треба да се напраи,а исто така сум слушнал дека кога ќе влезеш во таа секта треба да го убиеш тој што најмногу го сакаш...Не знам многу за нив а баш ме интересира. Имам слушано требало не знам од што крв да се пие за да влезеш во неа, па ако станеш член после поздрави се ако некогаш сакаш да се откажеш.... Толку знам, ако знае некој повеќе нека напише.
Па што си барал на германски гробишта???Се спукафте со нив па после киднавте:baeh:???Во битола на германските гробишта налетавме на слични вакви секти.. За малку не дојдовме до близок контакт бидејки ги срушивме сите свецки рекорди во брзо трчање.. :pos2:
Not true. Црна Ружа се појавува уште во '80-тите во СФРЈ и Македонија и тогаш го има својот "голем замав".Црна Ружа се појавува во втората половина на ’90-те и зема голем замав во западна и северо-западна македонија.
Каква услуга би ти направил на пример ако (не дај боже) некој твој роднина или пријател се самоубие поради погрешното учење на ова движење?Abe , ako se samoubivaat sto se sekirate ni praat usluga