Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување
Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
и јас читав на форумот дека луѓево бараа таков пач, али од Убисофт немаше одговор

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Нема шанси да ја купам, или крак или ауф фидерзен! Мислиш сонцето нема да свети без една глупа игра

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Гази ја пуштив ассасин се играт сега ,еден сејф префрлив и сега се играт само дали можит во миси да ојш не знам ,абе важно да си се потепаш малце можит.:D

Snimav video ama dzabe,ako go napram vo avi mn e golemo 280mb a e edna min.Nesto Care.A da i ne mozam da vrsam misi.:D Samo da se setam i da se ubiva,/D

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Гази ја пуштив ассасин се играт сега ,еден сејф префрлив и сега се играт само дали можит во миси да ојш не знам ,абе важно да си се потепаш малце можит.:D

Snimav video ama dzabe,ako go napram vo avi mn e golemo 280mb a e edna min.Nesto Care.A da i ne mozam da vrsam misi.:D Samo da se setam i da se ubiva,/D
Хех, џабе е тоа. Сеуште нема асален фикс со кој што може да се игра играта асално. И не жалете се многу, додека ги давате истите пари за цигари, издржите една недела и порачај те ја, 1200 денари не е толку скапо.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Хех, џабе е тоа. Сеуште нема асален фикс со кој што може да се игра играта асално. И не жалете се многу, додека ги давате истите пари за цигари, издржите една недела и порачај те ја, 1200 денари не е толку скапо.
Купување значи поддршка, no way.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Купување значи поддршка, no way.
Нц нц нц, морееее, епа како сакате да напредуваат игрите? Затоа и кај нас не се прават игри, затоа што има вакви луѓе, и после се чудиме зошто никој во македонија не се зафаќа сериозно со Game Design. Некои личности ќе остават 20 сати дневно за да направат нешто спектакуларно, и некој ќе ја земе играта за 50 денари. Да беа 3000 денари, сфаќам, ама 1200 денари, што се троши за два викенди....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Нц нц нц, морееее, епа како сакате да напредуваат игрите? Затоа и кај нас не се прават игри, затоа што има вакви луѓе, и после се чудиме зошто никој во македонија не се зафаќа сериозно со Game Design. Некои личности ќе остават 20 сати дневно за да направат нешто спектакуларно, и некој ќе ја земе играта за 50 денари. Да беа 3000 денари, сфаќам, ама 1200 денари, што се троши за два викенди....
Некој да направи игра тука радо би ја купил. Battlefield 2 Bad Company радо би ја купил заради мултиплеерот, али да се замарам со DRM срања од убисофт :nenene:

Јас не купувам оригинал игри, али ако купам сигурно нема да биде нешто што ми бара интернет конекција за синглплеер играње.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Конечно ја свртев пред неколку минути. Дефинитивно една од најдобрите игри што сум ги играл (кецот ми беше многу глуп и само пола саат го имам играно).
Има одлична графика и градовите се ептен добро направени. Не успеав пред последната мисија да соберам се, и не ми е 100% завршена, ама ќе направам и тоа што остана, иако има доста шетање низ сите градови.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
јас само што ја поминав мисијата со летањето закон игра закон

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Со крак ја играте или си ја купивте играва? И ме интересира од кој сајт можам да се информирам до каде е кракот (доколку сеуште нема) или пак некој гајд каде што можам да ја инсталирам соодветно..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Со крак ја играте или си ја купивте играва? И ме интересира од кој сајт можам да се информирам до каде е кракот (доколку сеуште нема) или пак некој гајд каде што можам да ја инсталирам соодветно..
На xbox 360 ја играме. За кракот, тешко дека ќе излезе во скоро време.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
до некаде си во право,ама има луѓе кој неможат да си дозволат да потрошат 1300ден за игра која нема мулти плеер, нема онлајн и се изигрува за 1-2 дена,верувај дека македончето не дава толку пари за 2 дена радост:toe:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
до некаде си во право,ама има луѓе кој неможат да си дозволат да потрошат 1300ден за игра која нема мулти плеер, нема онлајн и се изигрува за 1-2 дена,верувај дека македончето не дава толку пари за 2 дена радост:toe:
Па знам :) то и го викам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom