максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Ако може линк до оваа информација? :smir:
Sorry, грешни гласини сеАко може линк до оваа информација? :smir:
Хех, џабе е тоа. Сеуште нема асален фикс со кој што може да се игра играта асално. И не жалете се многу, додека ги давате истите пари за цигари, издржите една недела и порачај те ја, 1200 денари не е толку скапо.Гази ја пуштив ассасин се играт сега ,еден сејф префрлив и сега се играт само дали можит во миси да ојш не знам ,абе важно да си се потепаш малце можит.
Snimav video ama dzabe,ako go napram vo avi mn e golemo 280mb a e edna min.Nesto Care.A da i ne mozam da vrsam misi. Samo da se setam i da se ubiva,/D
Купување значи поддршка, no way.Хех, џабе е тоа. Сеуште нема асален фикс со кој што може да се игра играта асално. И не жалете се многу, додека ги давате истите пари за цигари, издржите една недела и порачај те ја, 1200 денари не е толку скапо.
Нц нц нц, морееее, епа како сакате да напредуваат игрите? Затоа и кај нас не се прават игри, затоа што има вакви луѓе, и после се чудиме зошто никој во македонија не се зафаќа сериозно со Game Design. Некои личности ќе остават 20 сати дневно за да направат нешто спектакуларно, и некој ќе ја земе играта за 50 денари. Да беа 3000 денари, сфаќам, ама 1200 денари, што се троши за два викенди....Купување значи поддршка, no way.
Некој да направи игра тука радо би ја купил. Battlefield 2 Bad Company радо би ја купил заради мултиплеерот, али да се замарам со DRM срања од убисофт :nenene:Нц нц нц, морееее, епа како сакате да напредуваат игрите? Затоа и кај нас не се прават игри, затоа што има вакви луѓе, и после се чудиме зошто никој во македонија не се зафаќа сериозно со Game Design. Некои личности ќе остават 20 сати дневно за да направат нешто спектакуларно, и некој ќе ја земе играта за 50 денари. Да беа 3000 денари, сфаќам, ама 1200 денари, што се троши за два викенди....
На xbox 360 ја играме. За кракот, тешко дека ќе излезе во скоро време.Со крак ја играте или си ја купивте играва? И ме интересира од кој сајт можам да се информирам до каде е кракот (доколку сеуште нема) или пак некој гајд каде што можам да ја инсталирам соодветно..
до некаде си во право,ама има луѓе кој неможат да си дозволат да потрошат 1300ден за игра која нема мулти плеер, нема онлајн и се изигрува за 1-2 дена,верувај дека македончето не дава толку пари за 2 дена радостНц нц нц, морееее, епа како сакате да напредуваат игрите? Затоа и кај нас не се прават игри, затоа што има вакви луѓе, и после се чудиме зошто никој во македонија не се зафаќа сериозно со Game Design. Некои личности ќе остават 20 сати дневно за да направат нешто спектакуларно, и некој ќе ја земе играта за 50 денари. Да беа 3000 денари, сфаќам, ама 1200 денари, што се троши за два викенди....
Па знам то и го викамдо некаде си во право,ама има луѓе кој неможат да си дозволат да потрошат 1300ден за игра која нема мулти плеер, нема онлајн и се изигрува за 1-2 дена,верувај дека македончето не дава толку пари за 2 дена радост