Губење на машкоста

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Има начин за враќање на машкоста, ако некое дебилно мамино синче ја загубил. Ќе оди да отслужи војска, и после ќе се запише на обука за волци. Е таму ако сакаш плачи цел ден, никој не те ебава.

Што е машкост, тестостерон висок? Не е тоа, ниту било кое глупаво тесно размислување како физичака сила или големина, туку е длабоко духовно чувство.

Значи по твое маж е оној кој плаче за се и сешто. Пружира алишта, прави ручек секој ден, мие тањири, пегла облека. Јас зборев за оние кои веќе ја изгубиле машкоста. Ако сакаш да си ја вратиш, а да не бидеш како примеров, пробај малце и со висок тестостерон.

Има начин за враќање на машкоста, ако некое дебилно мамино синче ја загубил. Ќе оди да отслужи војска, и после ќе се запише на обука за волци. Е таму ако сакаш плачи цел ден, никој не те ебава.

добро...али кога ке се врати од обуката пазете се од него...:vozbud::vozbud:

Мхм :salut:.
Маж не подразбира да не смејш да плачиш,туку дека не смејш да кукаш и да цмиздриш за секој проблем.
Пораните цивилизации,сите имале така наречени „ритуали“ за преобраќање на детето во маж,денес такви работи нема,а нема ни мажи(загрозен вид се).

Па според бучио погоре, машкоста е длабоко духовно чувство. Кои коњски гомненици се ова. А верувај, мажи има сеуште. Може полека се ништат, ама сеуште се присутни. Како нема ритуали за преобразба на детето во маж? Ти набројав еден пример одма. Детето ако добивало се што ќе каже како мало, па и подоцна во касните тинејџерски години, нема да стане маж никогаш се додека не му се скрати задоволството од добивање се со легачење. Мажот треба сам да си земе, а не некој да му даде.

Па според бучио погоре, машкоста е длабоко духовно чувство. Кои коњски гомненици се ова. А верувај, мажи има сеуште. Може полека се ништат, ама сеуште се присутни. Како нема ритуали за преобразба на детето во маж? Ти набројав еден пример одма. Детето ако добивало се што ќе каже како мало, па и подоцна во касните тинејџерски години, нема да стане маж никогаш се додека не му се скрати задоволството од добивање се со легачење. Мажот треба сам да си земе, а не некој да му даде.

Така е така,во право си,зато реков станват загрозен вид.А за ритуалите фала Богу има ама не се задолжителни како порано шо биле,сега треба да има некој посовесен татко да го пушти детето в војска одма.А не овде ко пички в визби да се кријат за да не отслужат воен рок.
А бучио/буцио можи сакаше да кажи дека освен доминантност,самодоверба,независност има и други важни карактеристики за еден маж.

Па според бучио погоре, машкоста е длабоко духовно чувство. Кои коњски гомненици се ова. А верувај, мажи има сеуште. Може полека се ништат, ама сеуште се присутни.
Се вратив на темава :icon_lol:.
Имаш ти служено редовна војска во нашава АРМ, ако не не си станал маж :toe:.
И што има врска дека се на готово чекам дека сум разгален па ми прави мајка ми ручек што сакам, дали сум помалку маж или не :toe:.

Не знам што има лошо во тоа ако маж е чувствителен тоа не го рпави ништо помалку маж од оние разбијачи шо татко им кога биле мали им викал сине биди јак биди цврст и сега лечат комплекси.Мажот си е ок да си биде чувствителен а во ситуација кога треба да е маж па ке биде на место и како шо треба.А губење на машкоста тоа е веке страшна работа ама на никој не можеш да му ја одземеш ако самиот не дозволи да се случи тоа.

Се сетив има лек ако се изгуби машкоста, има еден производ кој што е направен од тестостерон на ајкула го продаваат по теретаниве, не знам дали баш е легален, една кутија таква и готово :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Се вратив на темава :icon_lol:.
Имаш ти служено редовна војска во нашава АРМ, ако не не си станал маж :toe:.
И што има врска дека се на готово чекам дека сум разгален па ми прави мајка ми ручек што сакам, дали сум помалку маж или не :toe:.

Доброволна војска, плус преживување на криволак еден месец. Ако ти прави мајкати ручек ТИ што сакаш, и тоа како си ја изгубил машкоста. Ќе јадеш дома што има, а не што ќе ти падне на памет да ти ЗГОТВАТ ДРУГИ. Плус, јас не реков дека ако немаш војска завршено не си маж, читај ги малку постовите, туку дека има начини како да си ја повратиш машкоста.

Доброволна војска, плус преживување на криволак еден месец. Ако ти прави мајкати ручек ТИ што сакаш, и тоа како си ја изгубил машкоста. Ќе јадеш дома што има, а не што ќе ти падне на памет да ти ЗГОТВАТ ДРУГИ.
И што е подобро според тебе да служам уште еднаш војска или да пијам тестостерон од ајкула?

И што е подобро според тебе да служам уште еднаш војска или да пијам тестостерон од ајкула?
Што сакаш прави. Мене како маж не ми треба некој да ми каже што да правам.

Доброволна војска, плус преживување на криволак еден месец. Ако ти прави мајкати ручек ТИ што сакаш, и тоа како си ја изгубил машкоста. Ќе јадеш дома што има, а не што ќе ти падне на памет да ти ЗГОТВАТ ДРУГИ. Плус, јас не реков дека ако немаш војска завршено не си маж, читај ги малку постовите, туку дека има начини како да си ја повратиш машкоста.

WoW другар мислиш ли дека ако си одел на преживување и слично дека си мажиште и пол и без тоа многу машки има начин да научат дека се шо лета не се јаде и без тоа може да се стане издржлив да се искрши карактер на секакви ситуации и периоди ама за тоа треба малку повеке интелегенција нели.BTW војската не е начин да се стане маж туку да се стекне одговорност и дисциплина а ако за тебе е маж оној што знае да нокаутира чоек за пола минута или ако седе пред дукан у маалото и расправа како го малтретирале таму(бидејки бил волци,војска и сл.) тогај ти завидувам на ниските критериуми.

Еден другар изгуби машкост пред некој ден пред влез.:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom