Бранко се збогува со Рада и со Бучко

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
А мислиш нема да зборуваат? Луѓе се убиваат од навреди само поради моите постови на форумов, не пак да сум јавна личност.

И не биди толку сериозна. :)
Pa ne kaza nisto smesno,za da bidam vesela :)

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Ama ti gi spomna drugite sposobnosti.
Atak za sekoja zena vo politikata,sposobna ili nesposobna. Ima kriteriumi vrz koi se ocenuva nejzinata sposbnost ili nesposobnost. Faktot sto ti i go gazis dostoinstvoto na bilo koja politicarka ( sto menuva vo slucajot ako e taa Savova? ) e atak na licniot integritet na zenata kako zena. Nejziniot licen (ne)uspeh ke govori za (ne)uspehot na nejzinite stavovi. Ti na sto i gi prepisa.
Moe mislenje , ova (tvoevo) bese mnogu nisko.
P.s. ako slucajno sakas da navlezes i ti vo politickite vodi i ako uspees ,dali mislis deka i nekoj drug ke ima pravo da kaze vaka za tebe, posebno ako nemas nekoj podvizi zad sebe?
савова не е политичарка...тааа е секретарица, од недела можеби ќе стане политичарка

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Знајт некој солзи дал се пролеале ко се збогувале Бранко, Бучко и Рада? Песна некоја, последни загрљај, било шо?!

Бучко го сакам колку чоекот пијајцата, ама на сдс му беше еден од поистурените играчи и капацитет во рамките на нашата политичка реалност и партиски потреби. Рада, такуѓере, плус жена. Ко ќе дојт времето на Хилари Клинтон за 8 години, Рада ќе можеше и премиерка да бидит...ама нејсе :) Чим членојте и симпатизерите на партијата не се бунет, јас немам нишо да придодам :)

савова не е политичарка...тааа е секретарица, од недела можеби ќе стане политичарка
И то не е проблем.. Берлускони за во Евро парламент спремат 4 млади лепотици кои П од политика немет во биографија, ама се гром. Им плаќат забрзани курсој за парламентот, а се со цел да го корегират имиџот на Италија како земја на млади, убави и паметни (?).

Берлускони си е сам свој газда. Вонаби-панданите кај нас најди му ги сам.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Знајт некој солзи дал се пролеале ко се збогувале Бранко, Бучко и Рада? Песна некоја, последни загрљај, било шо?!

Бучко го сакам колку чоекот пијајцата, ама на сдс му беше еден од поистурените играчи и капацитет во рамките на нашата политичка реалност и партиски потреби. Рада, такуѓере, плус жена. Ко ќе дојт времето на Хилари Клинтон за 8 години, Рада ќе можеше и премиерка да бидит...ама нејсе :) Чим членојте и симпатизерите на партијата не се бунет, јас немам нишо да придодам :)

И то не е проблем.. Берлускони за во Евро парламент спремат 4 млади лепотици кои П од политика немет во биографија, ама се гром. Им плаќат забрзани курсој за парламентот, а се со цел да го корегират имиџот на Италија како земја на млади, убави и паметни (?).

Берлускони си е сам свој газда. Вонаби-панданите кај нас најди му ги сам.
јас знам еден кај мене беше гродоначалник до пред некое врме...потесен кабинет харем, курсеви во св наум во на маркони хотелот во сабота навечер....службени патувања во скопје...али морам да го пофалам имаше вкус....))))))

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Мислам дека без Рада и Бучко партијата ќе пропадне.

C

cige

Гостин
Да не планира да им ги мачка очите на народот со "дефрагментирање" на членството,
демек сам ги исфрла "лошите деца" од игра.
Па мисли дека пак ќе ја врати партијата во игра.
Леле колку се лаже малиот.
За него гласаат само искомплексирани комунисти, ебаму волкот.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Sdsm moze da funkcionira i da bide uspesna partija i bez Rada i Bucko. Moze i bez Sema i Emilija Stankovik. Na krajot na kraistata voopsto ne e bitno koj se utre ke bide izbran vo ekipata na BC. Mnogu pobitno e koj se vo narednive 2-3 godini ke prodolzi da se mota okolu Gruevski.
Ako okolu Ggruevski prodolzat da se vrtat tipovi kako Pero Stojanovski, Cingovski, Zdravev, Konevski, Todorovik, Dimik, Gjorcev, Dimovski, Ivica Gorgievski vo toj slucaj BC utre moze da postavi vo Centralen odbor i luge so tri grama skolo i da cekaat da gi dobijat slednite izbori.
Na Gruevski e redot ne na Brane, on ni kriv ni dolzen ima sansa da se vrati na scena.

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Абе Рада и Бучко беа најголемите ЕУ промотори во земјава.
Па го дозакопаја СДСМ.Две арогантни створења кој и кога кур ти пикаат во очи ти велат дека е сламка.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Голема штета, посебно за Бучко, ќе бидеме осиромашени со големата поетски фигура, а Радето, ееее таа не успеа да се наметне ниту со стас ниту со глас, се само ржење.

Kajgana Shop

На врв Bottom