David Icke

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Зошто Касиопејските транскрипти ги нарекуваш нејзини?
Затоа што згрешив, а мислев на Плеадијанците (кои пак, како поим, потекнуваат од Били Мајер).
Која е врската на Барбара со делото на Arkadiusz Jadczyk и Laure Knight?
Тоа што сите тие се шлепаат на рептилската агенда.
Сите, повеќе или помалку напраија пара од приказната. Лаура си направи култ, Ајк, како телевизиско лице успеа најдобро да го искомерцијализира и т.н.

Немој само да ми кажеш дека веруваш во ова, (помеѓу другото) заради цртежот на Кроули (на кој има лик сличен на сивите).

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Затоа што згрешив, а мислев на Плеадијанците (кои пак, како поим, потекнуваат од Били Мајер).
Плеадијанците нашите браќа и сестри from outer space хуманоиди , Били бил у контакт со некоја од таму ... :drk: шо имала некоја мисија на земјата шо ти ја знам ... и секогаш викаат дека преубави биле , никој/а немал/а ниту една маана . Perfect people

Ако некој види спејскрафт во форма на пура , тоа се тие :)

Нашите спасители :salut: од гадовиве рептилни

е сеа колку вистина има тука :/

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Плеадијанците нашите браќа и сестри from outer space хуманоиди , Били бил у контакт со некоја од таму ... :drk: шо имала некоја мисија на земјата шо ти ја знам ... и секогаш викаат дека преубави биле , никој/а немал/а ниту една маана . Perfect people

Мислиш дека се халуцинации тие канализирања?
Јас мислам дека се реалност ама тешко дека се добрите дечки , и да има они се многу многу ретки.
И друго , исто и нефилимите биле преубави и уште стои у колективна потсвест на човекот овој проблем - http://forum.kajgana.com/showthread.php?52268-Тајните-на-женската-психа...

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63

Сите, повеќе или помалку напраија пара од приказната. Лаура си направи култ, Ајк, како телевизиско лице успеа најдобро да го искомерцијализира и т.н.

Немој само да ми кажеш дека веруваш во ова, (помеѓу другото) заради цртежот на Кроули (на кој има лик сличен на сивите).
И на Улуру има цртеж кој наликува на рептил па не сум следбеник на Абориџинската религија. :salut:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Се знае што се опејува во песна не е далеку од вистината:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Јас верувам. Секако не во секоја теорија за нив, бидејќи ги има стотина. Ама имам собрано елементи кои барем до накаде имаат смисла.

Уште пред целава фама со Ајк и Мутва, имаше луѓе кои пријавуваа дека виделе "хуманоидни рептили". Прво беа сметани за дел од криптозоологијата во 40те и 50те години на минатиот век, пред повеќето луѓе да почнат да спојуваат два со два и како феномен да се приклучат во НЛО Светот.

--- надополнето ---

Мислиш дека се халуцинации тие канализирања?
Јас мислам дека се реалност ама тешко дека се добрите дечки , и да има они се многу многу ретки.
И друго , исто и нефилимите биле преубави и уште стои у колективна потсвест на човекот овој проблем - http://forum.kajgana.com/showthread.php?52268-Тајните-на-женската-психа...
Освен убавината, и големиот раст (џинови), препознатливи биле и по тоа што имале сребрено чудно бои на очите и кожата во повеќе случаи, 6 прсти на рацете и нозете, и тоа што имале двојна вилица, од која внатрешната со поостри заби. Освен тие мали детали, изгледале доста човечки и атрактивно. Особено кај женската популација (може користеле некакви хормони за парење на нив? :D)

Г

Господ

Гостин
Освен убавината, и големиот раст (џинови), препознатливи биле и по тоа што имале сребрено чудно бои на очите и кожата во повеќе случаи, 6 прсти на рацете и нозете, и тоа што имале двојна вилица, од која внатрешната со поостри заби. Освен тие мали детали(???), изгледале доста човечки и атрактивно(???). Особено кај женската популација (може користеле некакви хормони за парење на нив? :D)
Да се немало стандарди :pos: :pos: :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ау човекот е надвор од овај свет, сите овде што го имате вниманието врз него сконцентрирано на Рептилите поим немате за една друго нешто или низа од нешта кои што ги тврди а се тотално надвор од овај свет. Гледам и си викам дали е така, не е можно да е така, ама така е, не за рептилите ова она религиите, него подлабоко посуштинско нешто. И да го имате слушнато да го тврди тоа не го ни имате земено во предвид......

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Нешто не ми е баш многу многу за радување.....
Велам, да скокате од радост, затоа што вашите теории* за глобален заговор, крвни линии и што ли уште не, можат да најдат потпора во веста.

* добро, не лично ваши

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Ау човекот е надвор од овај свет, сите овде што го имате вниманието врз него сконцентрирано на Рептилите поим немате за една друго нешто или низа од нешта кои што ги тврди а се тотално надвор од овај свет. Гледам и си викам дали е така, не е можно да е така, ама така е, не за рептилите ова она религиите, него подлабоко посуштинско нешто. И да го имате слушнато да го тврди тоа не го ни имате земено во предвид......
На што мислиш поточно...

Велам, да скокате од радост, затоа што вашите теории* за глобален заговор, крвни линии и што ли уште не, можат да најдат потпора во веста.

* добро, не лично ваши
Да бе...за повеќето работи кои се тврдат можат да се најдат вести кои ги потврдуваат, неретко и од мејнстрим медиуми...
Дали тоа значи дека треба да скокаме и да го пробиеме таванот со главата и да викаме i told you so...
Не баш...како шо вели буцио не е работата за радување...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На што мислиш поточно...
Добро има доста работи кои што се тотално надвор од се, ова е само дел од тоа нешто што го читам од неговата книга, другите се поназад, па не можам да ги најдам.
Не викам дека се сложувам или не се сложувам со тоа, или ако се сложувам или не сложувам дека со се го правам тоа, ама дава некоја нова перспектива:

If you are interested in 'New Age' thought or some of the Eastern religions and philosophies the next bit
might be a bit of a surprise. The voice explained to me that the vast majority of 'incarnate( consciousness
that left the 'physical' body at what " we call 'death' did not consciously reconnect with the Infinite. Instead
it moved to other 'non-physical' dimensions of the Matrix. Consciousness may have withdrawn from the
Time Loop, but it was still in the fly trap; albeit a less dense expression of it. Reincarnation was the cycle of
consciousness moving in and out of the Time Loop from other levels of the Matrix. The concept of
reincarnation is another creation of the Matrix entity to hold consciousness in a cycle of se~ih1de while
believing it is 'evolving' through experience in line with the New Age belief. "Do you think the Infinite has
to reincarnate?" the voice said. "Consciousness in the Matrix is also the Infinite, so why does that have to
reincarnate?" It doesn't, it just believes that it does. As with the saying "death is no cure for ignorance", so it
was the case that consciousness in other levels of the Matrix was also trapped by illusions.
Го имам сретнато ова тврдење и на други места :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom