Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само нека даваат вакви изјави......во мене само повеќе се разгорува нагонот за опстанок
Hahahahhaha..kolku e smesno videoto Baro dtka nesto![]()
дтка, дтка... ама доста добро се слуша маседуан де суд, така нешто, не знам француски. Не е и толку смешно, мене барем не ми е.
Macedoine du Nord..
Лошо си слушнал...
Можеби, но со влегување/зачленување во тие организации/унии за Македонија нема ништо да промени во секојдневниот, политичкиот или економскиот живот. И досега сме без нив и пак опстојуваме и живееме.Можеби, во овој момент, перспективата на Македонија е во НАТО и ЕУ.
Да, норд... моја грешка :smir:
Едит: и јас дткав ама ви го сменив името, а? И тоа на фајрвол му е смешно...
dosta be ja napagate A1 !!ништо неочекувано од некој идиот како него, а и од медиум како А1 прв да објавува вакви вести
тие свршуваат на вакви изјави
dosta be ja napagate A1 !!
Брисел без директна осуда за инцидентите што се случија во вторникот на промоцијата на грчко-македонскиот речник. Од кабинетот за правда на ЕК бараат уште детали за инцидентот пред да излезат со конечен коментар.
А1 испрати писма до кабинетите на Рен, Солана и Жак Баро да побара коментар околу инцидентите, иако оваа работа би требало да ја вршат институциите на државата.
namesto Vladata da reagira ekspresno so protestni noti i drugi diplomatski cekori ,novinari na A1 se zamaraat so toa