Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здружението на професионалните клубови во Шпанија, кое го води натпреварувањето во Примера потврди дека дуелот меѓу водечките екипи во Лигата, Реал Мадрид и Барселона ќе се одигра в сабота на 10 април со почеток во 22 часот.

Не ми се верува дека нема да гледам, на свадба сум:pred:

:nerv: :uvo: :nesum: :tapp: :jaj: :duel: :zid: :devil2: :classic: :angry3:

Здружението на професионалните клубови во Шпанија, кое го води натпреварувањето во Примера потврди дека дуелот меѓу водечките екипи во Лигата, Реал Мадрид и Барселона ќе се одигра в сабота на 10 април со почеток во 22 часот.

Не ми се верува дека нема да гледам, на свадба сум:pred:
Линк?

Имат линк официјален за терминот на Ел Класико, или?

Шурикен не знам од кај ја извади информација, денеска на официјалната на Реал имаше една статија за наредните противници на Реал, и го пишуваше следното:

The Clasico will be held at the Bernabeu on either 10 or 11 April.

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cia/Noticia/Eleven_finals_left_in_La_Liga.htm

За мене се исто ама за вас што имате некоја работа.Се ќе откажам ама тоа не се пропушта.:tv:

На алфа го имаше тоа. Пашкале пак.

Ќе жртвувате еден викенд без излегување, каква друга работа може да се има во сабота во 22:00.:)

Ајде бе и вие па, за едно излегување ли сте? Ел Класико е ова, натпревар над натпреварите, нешто што ќе го паметите. За време на свадбата на сестра ми, кога сите беа во некое си трето стање (состојба де) го замолив келнерот да ми пушти да гледам Валенсија - Барса :kesa: Не па Ел Класико да е....

Напреварот со Гетафе 100-от за Игуаин во дресот на Реал Мадрид се надевам ќе го прослави со Гол/ови и победа :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom