A кога го дадоа Перез на екран коментаторов вика :Ете и тој ја сфатил грешката која ја направил со Кака и затоа на лето највероватно ќе го замени со ЏерардСпоред нашиов коментатор, кој ми идеше да му отидам у Алфа и ТВ во уста да му го напикам, сите играчи од Реал ќе си идат летово...а најново ќе да е и дека Икер ќе си иде, зашто слабо бранел дечкото...македонска работа
Можеби чита спорт-денес :pos2:A кога го дадоа Перез на екран коментаторов вика :Ете и тој ја сфатил грешката која ја направил со Кака и затоа на лето највероватно ќе го замени со Џерард
Matchday 27 & 28 fixtures confirmed
Еве официјален линк па од каде сте толку сигурни за 11 април кога не се знае ни ден ни термин :smir:
Спортденес, 24фудбал, спортал, гол, тоа се доверливите информации на нашите коментатори. :sport2:Можеби чита спорт-денес :pos2:
http://www.guardian.co.uk/sport/blog/2008/sep/26/laligafootball.europeanfootballAnything Barca Can Do...
...we can do better !
:tv:
Ланската сезона во сабота се играше...така да немора да значиОбично Ел Класико се игра во недела. Таа утакмица е празник во Шпанија, па се гледа неработен ден да е, т.е недела. Така да не се секирајте, во недела ќе биде
Иначе ќе почнем на Алсат да гледам, стварно више ми здокурчи од овие на Алфа. Веруваат во се што ќе се пише и каже, немам видено ова. Незнае што да каже друго па ќе го тупи цела утакмица со шпекулации.
Тоа го има и на Реал Мадрид официјалната но ти не се буни оти со новиот систем што има натпревари во понеделник секое наредно коло може да има и некоја промена па моментално е потврдено до 28 коло :smir:Week 31 Sun 11 Apr --:-- Real Madrid - FC Barcelona
eve ti brat koga se igra da ne se bunis bez potreba :smir: