Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кој ќе ја отвара новата тема ? Нека почни да се спрема нешто ајде.. да има некој добар вовед. Манга, ти ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Епа ќе се заебава фала богу кога знаат дека купуваме се и сешто ко мислиш на Сантиаго Бернабеу растат пари.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Шо викате за Евра? за 60 милиончиња ваш е! Правиме пазар?:poss:
a шо викаш да ти го шитнам нашиот "најголем" талент, и на ферги му е омилен... ама не сум ко тебе да ти барам 60 милиончиња ако треба и ќе ти доплатам, само за џабе да не трошиме околу 8-9 мил годишно за плата :tapp:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Madrid "obsessed" about Rooney, says Calderon

The idea was to win everything but you can't buy everything with money.

:helou:
Во право си..не се купува се со пари...али бар на играчите од манчестер можеме да сметаме во секое време...бекам..нистелрој..роналдо..на ред е руни...па обертан..се зависи дали добро ќе го развиете :vozbud::vozbud:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Епа ќе се заебава фала богу кога знаат дека купуваме се и сешто ко мислиш на Сантиаго Бернабеу растат пари.
Шо се битни парите.. Ко јас и ти од џеб да ги даваме. Перез за кој било играч ако сака и 200 милиони нека плати, ама барем да знам дека ќе игра со срце за тимот, а не на секоја утакмица да мисли шо кола ќе добие од Ауди.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Во право си..не се купува се со пари...али бар на играчите од манчестер можеме да сметаме во секое време...бекам..нистелрој..роналдо..на ред е руни...па обертан..се зависи дали добро ќе го развиете :vozbud::vozbud:
Пунете не со пари и останувајте со 1/8 финале и задоволителното 2ро место, додека Јунајтед си го полни кабинетот со трофеи.Убао рекол Калдерон :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Боби ќе ја отвара.

Real Madrid Step Up Chase For Lazio Defender Aleksandar Kolarov

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/03/14/1832229/real-madrid-step-up-chase-for-lazio-defender-aleksandar

Шо викате ? :icon_lol:
Mile Nikolic likes your post. :D :D

Инаку за новата тема мислам дека треба или Манга или Боби да ја отворат,сепак тие имаат најмногу постови на оваа тема

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom