Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ви кажав и на почетокот на сезоната, не ви чини тренерот!

Тогаш го правдавте со успехот во Виљареал, Виљареал и Реал не е исто.

Останува уште Примера сеа, држете се таму, мора да ја освоите годинава.

Поздрав

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Шансите ( или само шансата !) на Игуаин да беа гол(ови), одевме понатаму 1000 %. Меѓутоа незнам јас, незнам ни дали тој, како само успеа да го промаши чист, празен гол? Какви голови има давано, сега кога ни беше најпотребен гол, кога имаше празна мрежа пред него не успеа. Па како бе ? Головите против тенерифе или Ксерез при резултат од 2:0 и после полнење не се важни, ова беше важното и ние потклекнавме, не само годинава, 6ти пат по ред. Уште еднаш ке речам: ако можи да се исклучиме од натпреварувањево, да бидиме запаметени како најдобри, со 9 титули, оти џабе ни е повеќе.. Ова веќе е ДЕЖАВУ!
И уште еднаш доказ дека не е Игуаин за големи мечеви......

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Иако сум нервозен овај пост слатко ме насмеа
Kолку само на глупости се смејш. Постот беше дебилен :/

Кој беше дечкото со дрес од Реал што често зборуваше во студиото на Канал 5? Некој од форум или?
Мислам дека не беше од форум, туку од модераторите на фејсбук групата : Колку фанови има РМ во македонија.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Се разочарав Пелегрини е дупка Кака ко го извади мислев дека ќе се фрлам од балкон.:tapp:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Ебати баксузот 6 пати по ред како можеше КАКА да го извади ,Толку од пелегрини глуп е:nerv::nerv: срамота

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Мора да го бркаат иначе 250 м вовода ќе одат.Мора сеа сите карти на домашно да ги фрлат иначе :S.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ne zasluzifte da otpadnete no mozam samo nesto da vi kazam... otpadnafte od mnogu falenje (toa znaci za Ramos Ronaldo...)ne se pobeduva so zborovi:uvo:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дечки.не ви е крив ниту Пелегрини ниту играчите,ниту никој.....
Местат за кладилници бе златни,местаааааааааааааат:pusk::pusk:
Никој не можи да ме убеди во спротивното.
Цело второ полувреме немаа ниту една шанса,ама буквално НИТУ ЕДНА,освен еден шут на Кака од 25 метра-чудно за тим со такви индивидуалци како Реал????,немаше ни И од ИГРА,немаше притисок немаше ништо-исто како да играат куп утакмица со некој шпански третолигаш.
Утакмицата беше НАМЕСТЕНА 100%,гарантирам!!
Тотална спротивност на мечот со Севиња од пред само 4 дена,кога Реал направи над 10 чисти шанса,уште толку полушанси,едноставно ја прегази Севиља,едноставно да ти е мерак да ги гледаш,а сега не можи да направи ниту една шанса со една просечна европска екипа како Лион,можеби некој сега ќе речи па Лион не е екипа за потценување,можеби Лион беше силен пред некоја сезона,ама далеку е Лион од некогашното ниво-сега е просечна екипа,која мака мачи со еден Буљоњ,Гингамп во Франција,губи од кој ќе стигни,а сега играчи од калибар на Прањиќ,Тулалан...му "држат лекции"на големиот Реал:tapp::nesvest::nesvest:
Ова беше убедливо НАЈИГРАН МЕЧ низ кладилнците,можеби и во целата сезона,и со овај резултат Реал со помош на кладилниците ја извади цела сезона и скапите засилувања.:vozbud:
Првото полувреме личеше на Реал-ама второто катастрофа:tapp:,да не создадеш ниту една изгледна шанса,ниту еден удар,никаков притисок,ништо,штама....а бркаш резултат и победа-е малку чудно и секој кој барем малку повеќе прати фудбал,и барем малку реално и рационално гледа на работите,и ќе ја анализира оваа утакмица,посебно вториот дел ќе го протолкува мојот пост како РЕАЛЕН и ОСТВАРЛИВ.:smir::smir::smir:...

Навивачите се нервираат,кубат коси,обвинуваат9со право),овај е крив,тренерот е крив,......:blabla::blabla::blabla:а газдите и кладилниците задоволно ги тријат рацете:pusk::pusk:
Ги наполнија амбарите:mist::mist::mist:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.817
Поени од реакции
30.703
Абе Филе го стави шалот на Реал на полувреме и се тргна надолу:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, не провоцирам, само да кажам мислење дека тимот ви е супер, само ви треба некој тренер што ќе ги стегне, да има авторитет. Пелегрини не ми изгледа ко таков.

Ај, лајф гоуз он. :smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Па Кака е дрво бе ништо не направи,што се чудите коа освен К.Роналдо другиве се гола вода:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
...toj degenot sto ja pogodi stativata vo 1 poluvreme(ne vredi da go spomenuvam po ime,prezime) treba da potrenira edno mesec dena da pogagja prazen gol od desno...ko tretoligaski igrac od mkd se pokaza!!!
...a igrata na real vo 2 poluvreme zalice na niskobudzetna ekipa sto neznae sto da pravi so rezultat 1:0,doma! sto mislea, deka so 1:0 ke vlezat vo prodolzetoci??? neznam dali voopsto imase trenerot vo glava zamisla sto ke pravi so tie 1:0 sto gi imaa?!...cista katastrofa,blam i sram zaedno!!!
i treba da znaat deka vo liga na sampioni ne smeat da promazat ziceri(od tie sto ke im se ukazat),oti prilika za novi verojatno ke nema...

:pred:...ke prorabotat belite maramcinja...
Ебати навивачот..тој дегенот ви е најдобар играч и воедно прв стрелец.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дечки, не провоцирам, само да кажам мислење дека тимот ви е супер, само ви треба некој тренер што ќе ги стегне, да има авторитет. Пелегрини не ми изгледа ко таков.

Ај, лајф гоуз он. :smir:
Златен Капело или грешам ??:)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
абе пелегрини е крив што го форсира тој гранеро циганот од прва минута бре! па боље гаго да го ставеше место мамаду

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom