Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
У

Jeбига, за наредна сезона, со оглед дека шанса нема Мур за само 2 години да си отиде од Интер, мислам дека Рафа ке седне на чело на овој клуб
Знаејќи каков фудбал негува Бенитез , не би поминал ништо подобро од Капело , кој донесе титула и доби отказ ...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Чисто вака прашувам колку пати ве елиминираат веќе Лион? и кое е типчето од кајгана што зборуваше на Канал 5:toe:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Овие од Јуве конечно си најдоа другарчиња. А, да го испушевте еднаш ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ronaldo mu se javil na Fergie odma posle natprevarot.... Go imam ekskluzivno muabetot:

Ronaldo: Alo, kako si cale?
Ferguson: Eve be sine slavime... Slusaj, razbrav, eliminirani ste... Zal mi e... zasluzuvas da odis daleku!!!
Ronaldo: Pa za toa te barav cale... Dali mozes nekako da me zemes da vi pomognam za cetvrt finaleto? Eve ke bidam i zadovolen na klupa... Ne se bunam!!!
Fergie: Sine znaes deka za tebe se bi napravil... Aj ke se javam na Platini pa ako dozvoluva zosto ne... I onaka Gibson mi e nekako visok za klupa... Sega za sega si na klupa posto Valencia i Nani se zverovi ama znam deka ke uspees da ja mines ovaa konkurencija vo timot... :))) Pozz i moram da odam.. .Rooney me bara za da me casti Skotsko viski :)))
Ronaldo: Pozz cale i vidi so ova so Platini :)))... MI FALIS i ti i United
Fergie: I ti mi falis i mene i na navivacite... mlad si znam zgresi :))))
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Иако сум нервозен овај пост слатко ме насмеа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Реал немаше среќа во провото полувреме, во второто некако одбраната стана премногу и индолентна. Роналдо изигра квалитетно ама немаше поддршка од останатите играчи.
Сакав финале Реал Барса... ама здравје натака.

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Дур не дојде афторитетен тренер ништо не праат... Искурцени се многу момците, не треба само да потпишат за Реал треба и да играат и да го даваат максимумот. Мое мислење сепак Мурињо е тренер за Реал, страв и трепет е типот, баш каков што им треба на Реал. Ај ако не можда догодина ке поминеме 1/8 финале:smir:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...toj degenot sto ja pogodi stativata vo 1 poluvreme(ne vredi da go spomenuvam po ime,prezime) treba da potrenira edno mesec dena da pogagja prazen gol od desno...ko tretoligaski igrac od mkd se pokaza!!!
...a igrata na real vo 2 poluvreme zalice na niskobudzetna ekipa sto neznae sto da pravi so rezultat 1:0,doma! sto mislea, deka so 1:0 ke vlezat vo prodolzetoci??? neznam dali voopsto imase trenerot vo glava zamisla sto ke pravi so tie 1:0 sto gi imaa?!...cista katastrofa,blam i sram zaedno!!!
i treba da znaat deka vo liga na sampioni ne smeat da promazat ziceri(od tie sto ke im se ukazat),oti prilika za novi verojatno ke nema...

:pred:...ke prorabotat belite maramcinja...

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
i capelo bese strav i trepet koga ronaldo i beckam bea na klypa pa ete go izbrkaa

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па толку ви беше среќата вечерва...
И оваа игра не беше ни блиску до таа игра што ја покажавте против Севиља...но сепак ова е Лига на Шампиони и противниците се многу поподготвени.

Повеќе среќа следната година... :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Шансите ( или само шансата !) на Игуаин да беа гол(ови), одевме понатаму 1000 %. Меѓутоа незнам јас, незнам ни дали тој, како само успеа да го промаши чист, празен гол? Какви голови има давано, сега кога ни беше најпотребен гол, кога имаше празна мрежа пред него не успеа. Па како бе ? Головите против тенерифе или Ксерез при резултат од 2:0 и после полнење не се важни, ова беше важното и ние потклекнавме, не само годинава, 6ти пат по ред. Уште еднаш ке речам: ако можи да се исклучиме од натпреварувањево, да бидиме запаметени како најдобри, со 9 титули, оти џабе ни е повеќе.. Ова веќе е ДЕЖАВУ!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.246
Кој беше дечкото со дрес од Реал што често зборуваше во студиото на Канал 5? Некој од форум или?

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Дур не дојде афторитетен тренер ништо не праат... Искурцени се многу момците, не треба само да потпишат за Реал треба и да играат и да го даваат максимумот. Мое мислење сепак Мурињо е тренер за Реал, страв и трепет е типот, баш каков што им треба на Реал. Ај ако не можда догодина ке поминеме 1/8 финале:smir:
Е колку е достапен Мур тоа незнам. Подобро не се надевајте на негово доаѓање барајте си со време алтернатива. За натпреваров што да кажам се трудевте имавте резултат за продолжувања али тоа е тоа фудбалот ти е исто ко коцка. Ај ваљда до година нема да ви се падне пак француски клуб во 1/8 финале. поззз

Не ми е јасно што мислеше Пелегрини кога го извади КАКА?????

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Za nas trenet Murinjo vo pravo si nemam comm

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom