Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте бе, составот се објавува саат време пред утакмицата, ова се само претпоставки. ВдВ стартува 99,9%, каков црн Гранеро.

Чекајте бе, составот се објавува саат време пред утакмицата, ова се само претпоставки. ВдВ стартува 99,9%, каков црн Гранеро.

Ја пак убеден сум дека Гранеро ќе стартува, премногу ризично е со Гути и Рафа.

Ризично или не мора да победиме утре. Али ај да остаиме на М.П. може ке има позитивен резултат. Секако дека сите ке бидат премногу мотивирани за да поминат, а и самодовербата после онаа утакмица со Севиља.

ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.

Леле,утре нема да имам сили да го гледам натпреваров ако игра Гранеро.....Можит најубо ќе изиграт ама а гго видам со топка во последно време,коса ми се креват.

ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.

Донекаде си во право, да. Но, Гути и ВДВ, тоа би можело да биде ризик. Додека пак со Гранеро, би имале баланс на играта, па и не е тој така лош, напротив. Мислам дека ке почниме со Гранеро, па потоа ке влезе ВДВ во второ.

Ќе започне гранеро, после вдв да ги докрајчи.

Нема што ризично мора од 1 минута да тргнеме на гол,составот со Вдв и Гути навистина малку е ризичен ама со оглед на тоа како се смени играта со Гути и Вдв против Севиља сепак мислам дека ова ке биде најдобар избор.Навистина очекувам екстра натпревар со гол во првите 20 мин ке биде мн лесно понатаму,играчите имаат голема мотивација а тимскиот дух е на високо ниво. Треба само да изиграт како што знаат и натпреварот ке биде навистина лесен.Да се тргне без притисок со голема самодоверба :helou:

Составот за утре:

t0ji41.jpg

FT 3:0 :real:

Ме плашат контрите на Лион :/ Од 11 играчи, 7 им се нигери, трчаат ко луди. Да имавме поволен резултат им ги пуштавме Лас и Мамаду да ги гризат на средина и готово, ама вака нема што да се брани и мора да се тргне уште од 1-ва минута кон противничкиот гол.

Коа гледам миланезите се надеваат па ние шо да речиме ххаххах

Арно вика Армин :) Ние се плашиме, а тие како се самоуверени у пизду материну :tv:

Земаје дресчиња шалчиња шо имате тоа :)

Земаје дресчиња шалчиња шо имате тоа :)

Филе ти потврди финално ? Да не не јебе у последен момент, вечерва ништо не спомна за нас кога ги најавуваше гостите за утрешната емисија. -.-

Една победа како на Арсенал вечерва, и задоволен сум :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom