Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mora da tepameeee vcer na san siro ke puka cel stadion!vi teknuva na ona lani so man utd WIN FOR US

Еве ти една изјава на Кака`:

Арсенал е многу јак тим но, во решавачките моменти, Милан никогаш не ги изневерува своите фанови.

Еве ти една изјава на Кака`:

Арсенал е многу јак тим но, во решавачките моменти, Милан никогаш не ги изневерува своите фанови.
Верувам во Кака` и неговите вансериски способности!Нека ги здрват вечер!:Milan:
:forza::forza::forza::forza::forza::forza::forza:
:baeh:

Во што веруваш?

Во Кака`?

kgn.Lucifer напиша:
За вечер ке ставам едно 200 или 300 денари на Милан-Арсенал 0-0 точен резултат!
Или пак во ова?

Добро бе се предомислил можда..............(или па сакал да се најде у муабет) sd

Мора да споделам една многу бизарна работа со вас. Пред секој натпревар битен на Милан сонвам делој од натпреваро, можи оти се возбудвам многу можи оти сум опседнат незнам зошто. Порано и резултати точни ми излегувале и фудбалери како се дерат слават и такви срања.
Денес сонвав глупост тешка шо никако немом да си поврзам шо значи. Сонвав дека за Милан брани шена и тоа облечена во зелени ѕиври :nesvest: Фати некои јаки топки нешто така беше во сонот и беше хеој на мечот.

Ама битен момент е шо се разбудив расположен и кога е така Милан победува релаксирано. Да ме вервате за ова промаш немам.

Мора да споделам една многу бизарна работа со вас. Пред секој натпревар битен на Милан сонвам делој од натпреваро, можи оти се возбудвам многу можи оти сум опседнат незнам зошто. Порано и резултати точни ми излегувале и фудбалери како се дерат слават и такви срања.
Денес сонвав глупост тешка шо никако немом да си поврзам шо значи. Сонвав дека за Милан брани шена и тоа облечена во зелени ѕиври :nesvest: Фати некои јаки топки нешто така беше во сонот и беше хеој на мечот.

Ама битен момент е шо се разбудив расположен и кога е така Милан победува релаксирано. Да ме вервате за ова промаш немам.

Тоа да не беше жената што им вети дека ќе им прави стриптиз на играчите ако освојат ЛШ, за минатата година.
Знам само дека истото ќе го направела ако Милан и оваа година е шампион во ЛШ, барем така имаше изјавено.

Aбе ако не тепаме ќе ме утепаат!!!Утакмицава ја гледам со другари кои се за Арсенал и мислим дека ќе падне крв ако изгубиме(од нив ќе падне крв не од мене:pos2:)!!!А иначе за утакмицава мислим дека ќе биде неизвесна до самиот крај!!!!

само MTВ 2 за најживо гледање sd
лееее како се неривирам на вакви нокаут утакмици цел ден ми е отиден во тензија напнат сум ко Полско веце ако не прјдат ке напрвам некј глупост sd
кажете состав и дали ке игра Горкуф??

Ќе игра Гуркуф во диско ако тепа Милан :)

еве ти од прилика состав:

...............Калач.....................
.Одо..Неста..Каладзе..Малдини.
....Гатузо..Пирло..Амброзини....
.................Кака.....................
......Инзаги/Џила...Пато...............

На А1 кажаа дека се враќал Ван Перси...тоа копиле може да ни направи беља ако игра

Затоа го имаме Гатузо... Може да го онеспособи за 3 меча, само да го подизнервира појке :). Шега на страна, не верувам дека Ван Персиј ке игра цел натпревар. Само се мислам дека ке го видиме и Зидорф на теренот, ова со повредата и неговото враќање/невраќање е само тактика на стариот лисец.

Гатузо, Џила и Пирло не се во најдобра форма ....

ама сепак мислам дека Рино ќе ги рине :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom