Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Златен Капело што го избркаја дегените Калдерон и МијатовичДајте ни го тој вашиот, па и нас еднаш да не огрее сонце. :tv:
Златен Капело што го избркаја дегените Калдерон и МијатовичДајте ни го тој вашиот, па и нас еднаш да не огрее сонце. :tv:
Со малите екипи се зема титула во првенство...за во лш како што кажа еден член на кајгана форумот(мислам фан на ливерпул)..За ЛШ не ти требаат индивидуалци кои вредат по 80-90 милиони..туку треба игра која вреди 80-90 милиони..тука е разликата..Игравме со Ксерез, Мајорка, Еспањол, Алмериа .. Сите завршија со доста убедливи победи на Реал. Но, дојде време да играме со Севиља, Барселона, Билбао, сега и со Лион .. сите овие завршија со пораз на Реал. Тука ни е болката, што е причината, откријте сами.
Не е за Реал, барем не за Реал на Перез. Кај него игра тој што покажува најмногу, кај Перез играат манекените. Не дај Боже да му се дадело шанса на некој како Снајдер или Макелеле...Дајте ни го тој вашиот, па и нас еднаш да не огрее сонце. :tv:
Снајдер си имаше шанса, не ја искористи. Макелеле доста време играше под Перез, така да не е крив Перез.Не е за Реал, барем не за Реал на Перез. Кај него игра тој што покажува најмногу, кај Перез играат манекените. Не дај Боже да му се дадело шанса на некој како Снајдер или Макелеле...
Една лоша сезона во која имаше и повреда е доволно за бркање? Ние го гледаме како гратис поклон од Перез со тоа што го прикажува.Снајдер си имаше шанса, не ја искористи. Макелеле доста време играше под Перез, така да не е крив Перез.
Лион и лани на Барса и ја извади маста во Франција, само што они беа посреќни и постигнаа гол. На Камп Ноу беа декласирани, а овој тим на Реал може да го направи истото. Ќе биде тешко безе Чаби, Лас Гути и Гранеро во средина би требало да завршат работа.
Епа кога во тим ги имаш Кака Роналдо и остали, една сезона е повеќе од доволно за бркање. А и не беше една сезона, Снајдер можеби имаше два месеци на добра игра во Реал, ништо повеќе. За во Интер незнам како го гледате али тука беше шит, а битно е како играл тука не во Интер. Дури Марсело покажа подобра игра од него на таа позиција, за Гранеро не треба ни да говорамЕдна лоша сезона во која имаше и повреда е доволно за бркање? Ние го гледаме како гратис поклон од Перез со тоа што го прикажува.
Макелеле играше ама откако го продаде Перез почна да тоне бродот. Никогаш не би продал играч како Макелеле, ама што да прави човекот кога не може да продава дресови.
Сулуда политика е ова а резултатите се очигледни, ова вечерва не е ни првпат а не е ни последен. Треба да се изгради силна екипа, многу силни поединци не прават екипа.
Извини ама ја знам доста фанови на Реал што го пцујат Перез буквално што го продаде Снајдер. А сигурен сум дека ги имаш и на фан-клубот.Епа кога во тим ги имаш Кака Роналдо и остали, една сезона е повеќе од доволно за бркање. А и не беше една сезона, Снајдер можеби имаше два месеци на добра игра во Реал, ништо повеќе. За во Интер незнам како го гледате али тука беше шит, а битно е како играл тука не во Интер. Дури Марсело покажа подобра игра од него на таа позиција, за Гранеро не треба ни да говорам
Ај извини што ви се убацуем у муабетов, али ај објасни ми ги тие гомна во кој се наоѓа Реал ?Извини ама ја знам доста фанови на Реал што го пцујат Перез буквално што го продаде Снајдер. А сигурен сум дека ги имаш и на фан-клубот.
Првата реченица ти кажува се. Баш заради таа филозофија Реал е во вакви гомна. Најискрено :smir:
милион пати кажав проклет да е денот кога дојде перез пак прецедател, има голема разлика од бизнисмен и фудбалски прецедател...Извини ама ја знам доста фанови на Реал што го пцујат Перез буквално што го продаде Снајдер. А сигурен сум дека ги имаш и на фан-клубот.
Првата реченица ти кажува се. Баш заради таа филозофија Реал е во вакви гомна. Најискрено :smir:
Кога ќе фрлиш еден куп пари на играчи како Кака и Роналдо, башка другите, и кога нема да можеш да му шутнеш на гол на факинг Лион, тешки гомна се. Јас овој филм го гледав и порано со Реал, ова е само реприза. Ко по навика, прво ќе го помине Лион и ќе здивнете(ме) дека било само лош ден. После во некој најмалку очекуван момент, системот пак ќе откаже.Ај извини што ви се убацуем у муабетов, али ај објасни ми ги тие гомна во кој се наоѓа Реал ?
2 бода е заостатокот во Лига, во Лш не очекува натпревар дома во кој имаме неверојатен заостаток од само 1 гол. Не велам дека ова е инзвонредно постигнување, но па не се па ни некакви гомна како што викаш.
Џоа полушпиц , ама исто ко да не играше ...Кака шо играше вечерва: полушпиц или лево крило ?
а зошто не го гледаш Реал веќе?Кога ќе фрлиш еден куп пари на играчи како Кака и Роналдо, башка другите, и кога нема да можеш да му шутнеш на гол на факинг Лион, тешки гомна се. Јас овој филм го гледав и порано со Реал, ова е само реприза. Ко по навика, прво ќе го помине Лион и ќе здивнете(ме) дека било само лош ден. После во некој најмалку очекуван момент, системот пак ќе откаже.
Извини, јас го сакам Реал, омилен тим ми е во Шпанија и барем додека имав време повеќе да следам фудбал, ги гледав редовно. Ова е тешко срање, група индивидуалци кои играат на принципот „кому иде“. Секоја малку сериозна екипа, нови фрустрации. А ве гледам се чудите зошто. Денес овој не играл, утре оној не играл добро. Никогаш нема да одиграат, секогаш ќе ја посеруваат. Се додека не почнат да играат играчи кои работат на терен а не манекени со youtube финтици.
И ако сте вие задоволни што сте на на бод-два од Барса, со среќа нека ви е. Јас кога го гледав Реал беше срамота ако не е прв со 5-6 бода предност. Ептен сум разочаран и немам многу што да додадам...