Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас сепак сеуште стојам на ставот дека гранеро е послабата алка на реал во нападот..не се слаб играч напротив добар е ,ама некако кога ги гледам реал како најнеквалитетен ми е од сите во споредба со ВДВ,Чави,Лас,Гути(рони и кака не ги спомнувам)...како да не гледам никаква опасност кога топката е во негови нозе..а некој тука го правеа подобар и од снајдер и од робен:tapp::tapp:.....ај се надевам на победа и очекувам солидна партија од чаби...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Абе сеа ти имаш твое мислење, и никој не може да ти го промени. Гранеро не е во тимот за да прави опасности кон голот. Прави баланс во тимот, нешто што ни Гути ни ВДВ не го прават, тој е задолжен да ја земе топката од Чаби и Мамаду и да ја префрли кон офанзивниот дел од тимот. Според мене, тој тоа одлично го прави, пробај од тој агол анализирај ја неговата игра, па можеби и ќе видеш дека си грешка. :wink:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде момци со среќа нека ни е вечер уште 15 мин до почетокот. Составот... се на се е добар иако јас лично би направил некоја измена. И со овој состав можеме да стигнеме до победа.
Незнам колку слушнавте, но оној кој ке ја дели правдата ке биде Еткинсон, англичанецот, доста контроверзен судија(барем јас така разбрав)
Hala Madrid и се гледаме на полувреме. Со среќа:pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Со среќа нека ни е момци. Искрено ме радува одлуката на Пелегрини да не го игра Лас оти ако би играл денес како со Ксерез, отидовме јабана.. Очекувам победа, но не некоја голема. Со 1-2 би бил задоволен..:tv: Се читаме по натпреварот! Хала Мадрид!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе сеа ти имаш твое мислење, и никој не може да ти го промени. Гранеро не е во тимот за да прави опасности кон голот. Прави баланс во тимот, нешто што ни Гути ни ВДВ не го прават, тој е задолжен да ја земе топката од Чаби и Мамаду и да ја префрли кон офанзивниот дел од тимот. Според мене, тој тоа одлично го прави, пробај од тој агол анализирај ја неговата игра, па можеби и ќе видеш дека си грешка. :wink:
Можеби си и во право за ова констатација..ама кога ќе видиш снајдер е многу подобра алтернатива или робен од него..ама сепак перез мораше да помисли економски маллце па го продаде двата..не реков дека е лош играч ама за важни натпреаври не би го ставил во игра....во последно време ме изненадуваат во позитивна смисла игрите на серхио рамос...добар е мамата негова:vozbud:и како централен и како бек:vozbud:...вечер очекувам ГГ да влези утакмицата...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Некој да даде линкче за на нет да глеам пошо на едниот татко ми ќе глеа милан - манчестер а на другиот шеќерка дур да заврши да поглеам негде:uvo:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Можеби си и во право за ова констатација..ама кога ќе видиш снајдер е многу подобра алтернатива или робен од него..ама сепак перез мораше да помисли економски маллце па го продаде двата..не реков дека е лош играч ама за важни натпреаври не би го ставил во игра....во последно време ме изненадуваат во позитивна смисла игрите на серхио рамос...добар е мамата негова:vozbud:и како централен и како бек:vozbud:...вечер очекувам ГГ да влези утакмицата...
Со Робен не можеш да го споредуваш, Робен беше класично крило, се лепи на аут-линијата, и таму чека топки. Реал сега не игра така, единствено такво крило ни е Роналдо, иако и тој често се вклучува како втор напаѓач, другите офанзивни играчи во средниот ред нон-стоп ротираат од една на друга страна. Снајдер не се снајде баш најдобро во Реал, бар според мене, не му одговараше таквиот стил на игра. Во Интер е цар, и мило ми е што си замина од Реал, и е главен во Интер.

Ај со среќа уште еднаш, се читаме на полувреме, и уште тогаш да го прославиме пласманот во четвртфинале. :tv: Хала Мадрид !

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Некој да даде линкче за на нет да глеам пошо на едниот татко ми ќе глеа милан - манчестер а на другиот шеќерка дур да заврши да поглеам негде:uvo:
aaaa?

Леле не бушат по лева

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Марсело УЖАСЕН!!! Не ми се веруе дека и покрај опасноста оджолт картон доби шанса пред Гарај. Ете доби пред малку жут и нема да игра на реваншот.
Иначе ни фали многу плејмејкер, нема кој да организира акција. Гути златен...

Ете го и Чаби со жут...цццц!!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Се надевам дека Пелегрини малце ке се раздере у соблекувалната на полувреме оти вака не бива..

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.904
Поени од реакции
30.838
Катастрофа прво полувреме.
Ајде белким ќе им одржи мотивациски говор Пелегрини на паузата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom