Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Они ни се редовни пријатели(им одзимаат бодови на комшиите нивни) а после ни се редовни пациенти (цело време ги плескаме) Нема да биде многу лесен дуел, но ако излеземе со сличен состав, со мала измена, и расположени играчи, без проблеми би типувал на дебакл.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Мислам дека ќе има промени.. Би требало да бидат спремни Лас и ВдВ, а можно е и Игуаин. Mада, и батињата од некни знаат да ни го разубават денот :)

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Јас навистина незнам што се случува во фан клуб барселона...понекогаш се збунам..и се прашувам..дали влегов во фан клуб барса или РЕАЛ МАДРИД !!! ... погледнете им ги последните 3-4 страни...поточно..после победата над депортиво .. хахаха...дали се исплашија џуџињата од каталонија..и ја бараат пепелашка или незнам што е работа

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Момци оваа година титулата во Ла Лига е наша па шо сака нека биде!!! Чим го тепаме Депортиво во гости,наша е!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Среќен празник на сите членови од Шпанска Фудбалска Федерација!!!!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ајде среќен празник срцкииии:back: Да си го славите уште долго, долго, долгоооооо....:back::back::back:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ајде среќен празник срцкииии:back: Да си го славите уште долго, долго, долгоооооо....:back::back::back:
завидуваш што вашиот е еден месец покасно, у се сте заостанати ви девојчињата? бај д веј со кој играте следно коло ?

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
завидуваш што вашиот е еден месец покасно, у се сте заостанати ви девојчињата? бај д веј со кој играте следно коло ?
Не бе златен ич не завидувам...нема на што ти текиња:wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://www.sportal.rs/news.php?id=20078

Незнам колку е точно и дали навистина Валдано го изјавил ова, ама ако го изјавил секоја чест. Мораше некој јавно да го искритикува Пелегрини затоа што не пушти ниеден од младите против Депортиво.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
http://www.sportal.rs/news.php?id=20078

Незнам колку е точно и дали навистина Валдано го изјавил ова, ама ако го изјавил секоја чест. Мораше некој јавно да го искритикува Пелегрини затоа што не пушти ниеден од младите против Депортиво.
Точно е тоа, имаше пред некоја ден низ шпанските весници.

Али јас застанувам на страната на Пелегрини. На стадион на кој немаме тепано 19 години, Пелегрини успеа со тој состав да тепа. Да не ни дадеа гол на крајот, сигурно некој ќе добиеше шанса, вака според мене, добро направи Пелегрини, не ризикуваше.

Еве на пример, ако пуштеше некој млад играч во 75 минута, и еве за 5 минути примаме гол ? Па знаете ли колкав притисок ќе имаше врз тој играч, затоа што прв пат игра со тие играчи, и прв пат чувствува таква атмосвера. Според мене некој од младите треба да добива шанса кога играме со ептен лесни противници (Ксерез, Тенерифе..), во вакви натпревари преголем е ризикот, иако од наша страна гледано тоа не изгледа така.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Точно е тоа, имаше пред некоја ден низ шпанските весници.

Али јас застанувам на страната на Пелегрини. На стадион на кој немаме тепано 19 години, Пелегрини успеа со тој состав да тепа. Да не ни дадеа гол на крајот, сигурно некој ќе добиеше шанса, вака според мене, добро направи Пелегрини, не ризикуваше.

Еве на пример, ако пуштеше некој млад играч во 75 минута, и еве за 5 минути примаме гол ? Па знаете ли колкав притисок ќе имаше врз тој играч, затоа што прв пат игра со тие играчи, и прв пат чувствува таква атмосвера. Според мене некој од младите треба да добива шанса кога играме со ептен лесни противници (Ксерез, Тенерифе..), во вакви натпревари преголем е ризикот, иако од наша страна гледано тоа не изгледа така.
Во 80-та минута требаше да пушти некој од напаѓачите место Бензема. Нема што да биде товар за играчот и доколку примевме гол. 0-2 имавме, напаѓач е не е дефанзивец. Башка да не беше пеналот Депортиво немаше ни гол да дадат, не се ни доближија до Касиљас. Премногу беше очигледно дека ќе тепаме, не викам дека неможе да се случи некое изненадување, ама при толкав посед на топка, Депортиво неможеше да излезе од своја половина...Во ваква утакмица ако не им се даде шанса незнам кога. Секоја чест за МП, не викам не...ама добро кажа Валдано, можете да замислите како се чувствувале после тоа децата. Од 7 измени имавме 4 младинци...и сите очекуваа дека барем 2-ца од нив ќе влезат во игра, а излезе дека ниеден не влезе. Пред се психички може да се одрази ова на нив...Спомна ти против Ксерес и сл. требало да ги пуштаат. Ние имаме 25 играчи кои се класа, и едноставно понекогаш нема место за натпревар и за нив, а камо ли некој од младинци да се викне. Ова им беше можеби и единствена шанса да покажат што знаат, затоа и толку ме налути што МП не ги пушти во игра.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.133
Затоа ќе ви отидат па после ќе плаќате за нив милионски суми :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom