Јас колку шо знам преодниот рок у Англија завршува денеска у 17:00:smir:20 миљони фунти?? Тешко До кога трае во Англија?
Овие неможе да ги санкционираат, тие се подржувани од ФЕДЕРАЦИЈАТА И НИВНИ НАЈДОБРИ ИГРАЧИ СЕ СУДИИТЕ
Дали ова е мотив за некаква санкција ?
Za Messi ne znam ne ja gledav, ali na Palop treba da mu sibnat kaznicka. Namerno go udri Villa.
дај не треси глупости смешен си...Овие неможе да ги санкционираат, тие се подржувани од ФЕДЕРАЦИЈАТА И НИВНИ НАЈДОБРИ ИГРАЧИ СЕ СУДИИТЕ
Може ке испадне ко Робињо у последна минута коа го купија:smir:Man City launch £20million deadline day move for Real Madrid star
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-City-launch-20million-deadline-day-move-for-Real-Madrid-star-and-6million-swoop-for-Middlesbrough-ace-Adam-Johnson-article308221.html
Во Англија преодниот рок трае подолго, така да можно е Гаго да се продаде доколку на управата наша и текне нешто такво. Не верувам дека ќе го продадат баш сега, но ништо не се знае, така и за Робен не верувавме, па го продадоа..
Бар правилно да го напишеа и презимето на човекот. Можеби некој ке поверуваше.Овие две слики и видеото од Меси можат да помогнат ако управата сеуште мисли да се замара со црвениот на Рон.
BTW: Барса Фанс:
Зашо бе што му фали.секогаш играме или во 20.00 или во Недела во 19.00 и 21.00.И пак у 22:00 се игра.. Ебате терминот!
Не може човек на раат да си испаѓа. :nerv:Зашо бе што му фали.секогаш играме или во 20.00 или во Недела во 19.00 и 21.00.