Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Е у курац неам живци за вакви завршници.

ТОООООООООООООООООО:duel:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Наздравје бричње...ајде отидов ја :)

Иначе Пелегрини испадна тежок педер!!! Не пушти ниеден од младите! Ако не на вакви утакмици, КОГА?!?!

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
бензема браво у право си за тоа што не пушти младинец педер го мразам само една измена направи:nesvest:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добра изигра целиот тим освен Кака и Бензема само головите го извадија сеа. Битно победивме :vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Честито победа дечки ќе беше 0-3 немаше никаков пенал.Инаку задоволен сум од играта да не речам презадоволен.Рамос да му:drk:ги растури бе секоја чест,треба да игра централен и понатаму кога ќе имаме вакви ситуации.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Незнам дали гледавте иста утакмица али Бензема изигра на солидно ниво...незнам што само кењате за дечкото:toe:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.829
Поени од реакции
30.721
Сите одиграа добро, ама Арбелоа одигра најдобро...каква утакмица одигра типот без ниедна грешка. Цело време беше и во напад и одбрана.:realsal:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И... верува уште некој у традиција? :baeh:

Честито нека ни е победата, ова е Реал, знае да победи и со скрпен состав.
Каков натпревар на Гути... реткост се ваквите утакмици, да ти е жал ако си пропуштил:tv:
Марсело изигра одлично, Рамос и Албиол супер, цела средина беше добра.
Распали и Бензема, а Раул си е Раул.

Инаку го пцуев последни 30 минути Пелегрини затоа што не стави никој од младинците, да ти е*ам политиката глупава:uvo:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Одлична игра од Арбелоа, Гути и Рамос секоја чест. Само Кака сеуште многу греши во подавањата и губи лесно топки, а тоа е само заради тоа што жали за Милан верувајте ми:smir:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Браво мајстори, секоја чест немам зборови

Еве зошто Барселона е најдобра на свет со 6 титули, па игра со 14 играчи на секој натпревар

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Одлична игра од Арбелоа, Гути и Рамос секоја чест. Само Кака сеуште многу греши во подавањата и губи лесно топки, а тоа е само заради тоа што жали за Милан верувајте ми:smir:

Колку години имаш бе...?? АЈ мани се од фан клуб..преко К си ми веќе...не ми требаат твоите научни размислувања...иди таму на децата у маало им раскажувај кој како игра..и за кого жали....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Колку години имаш бе...?? АЈ мани се од фан клуб..преко К си ми веќе...не ми требаат твоите научни размислувања...иди таму на децата у маало им раскажувај кој како игра..и за кого жали....
Абе мајмун ај не се цепај многу. Ни ти згрешив нешто ни ништо па да се понашаш!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога сум оптимист, лошо испаѓа, сеа песимист бев и конечно тргна работава. Ако вака продолжи да игра Гути, би го играл уште 3 сезони. Ова беше она што ни недостасуваше. Играчите на располагање се совршенство, фалеше одличен Плејмејкер. Гути со Чаби денес имаат 12/10 за одиграното.Просто без зборови да ме остават. Ова е еден од најсилните тима во Ла лига(нормално после Реал и Барса) заедно со Валенсија и Севиља. Во гости ги убивме во секоја смисла на зборот.
Раул Out Игуаин In и тимов е подготвен да освојува титули.
Ваква игра да се доведе до совршенство е потребно само време и ништо повеке, тимов да е константен и ке е на врвот.
Hala Madrid:Real:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Абе мајмун ај не се цепај многу. Ни ти згрешив нешто ни ништо па да се понашаш!

НЕ пишувај глупости..остави постарите чичковци да ја реализираат играта..ок ?? ајде сега на спиење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom