Па клупата совршено ја топлат и играчите шо играат за многу помала платаМомци, не ви е малце криво за Снајдер, м ??
Па клупата совршено ја топлат и играчите шо играат за многу помала платаМомци, не ви е малце криво за Снајдер, м ??
Ауу да не е Снајдер за на клупа играч кој е подобар од него да не Ласс или како ви се викаше тој талентот од младинците Гранеро ли беше.Немте како него квалитетен играч во средина.Па клупата совршено ја топлат и играчите шо играат за многу помала плата
Lass не игра на таа позиција, а и Гранеро е солиден за замена. А да немавме таков квалитет немаше да го шиткаме.Ауу да не е Снајдер за на клупа играч кој е подобар од него да не Ласс или како ви се викаше тој талентот од младинците Гранеро ли беше.Немте како него квалитетен играч во средина.
Lass не игра на таа позиција, а и Гранеро е солиден за замена. А да немавме таков квалитет немаше да го шиткаме.
ВДВ и Кака ни играат на таа позиција
Real life не е FM.Е добро де ми оставил впечаток Диара оти секогаш си шутира на гол и затоа мислев дека е поофанзивен.Инаку смешно е што вели Армин многу плата земал Реал како се расфрла со пари па 3 мил не може на Снајдер да плаќа сега во Интер зема 5.
Сакам да кажам дека за Снајдер би имало место во прв тим во Реал покрај повредите што ги има во Реал во оваа сезона а и Снајдер е многу подобар оваа година од Кака.Требаше да си оди ВдВ сега сигурно го знаат тоа Валдано и Перез.
Vo momentalniot sostav , za Sneijder nema mesto vo Real.Е добро де ми оставил впечаток Диара оти секогаш си шутира на гол и затоа мислев дека е поофанзивен.Инаку смешно е што вели Армин многу плата земал Реал како се расфрла со пари па 3 мил не може на Снајдер да плаќа сега во Интер зема 5.
Сакам да кажам дека за Снајдер би имало место во прв тим во Реал покрај повредите што ги има во Реал во оваа сезона а и Снајдер е многу подобар оваа година од Кака.Требаше да си оди ВдВ сега сигурно го знаат тоа Валдано и Перез.
Не заебавај кај беше до 88 па само тој играше до 88 претходниот со Киево тој асистираше има многу асистенции оваа година.А за изработен шут Роналдо може да го сонува шутот на Снајдер оваа година 80% од слободните ги погоди.Е сега не позира како Роналдо(не рипајте)Кога игра тој Интер не губи.Еве ти уште две средби што ги реши.Vo momentalniot sostav , za Sneijder nema mesto vo Real.
Igra na pozicija na Kaka. Igrac kako Sneijder nemoze , i netreba da sluzi kako "back up" opcija , i zatoa morase da napusti.
Ubavo ti kaza nekoj pogore , ne e ova Football Manager 2010 ili nekoja slicna simulacija.
Za drugiot del od postot. Kaka stvarno ne se ima najdeno sebe si seuste,no da pocekame.
A muabetot za Sneijder? Sto pa tolku on odigral do sega za Inter? Dvata gola od sloboden preska? Ronaldo e podobar izveduvac na slobodni ako vekje tamu ideme. Sto se odnesuva do gradenjeto na igrata ili kreiranjeto na shansi , da te prasam kaj bese Sneijder do 88 minuta preska?
Edna Siena(posledni vo Seria A) preska gi nadigra Inter , i najmalce nereseno , ako ne i pobeda zasluzija. Kaj bese motorot Sneijder?
Daleku od toa deka Snijder e los igrac , ama ne e nisto specijalno dobar.
Podobro i za nego , a i za Real sto go napusti Madrid.
P.S.
Tuka i na tebe ti replicirav i na nekoj pogore , ali aj nema veze
У редууу ее )))).А за изработен шут Роналдо може да го сонува шутот на Снајдер.
Ова последно што го пишам овде Роналдо повеќе оди на сила шутира и во голман на пример додека Снајдер шутира по технички во агол не оди на силен шут.У редууу ее ))))
Ај викни ги другарчињаа од Интер фан клуб да те потврдат.
Кај најде да споредуваш Роналдо со Шнајдер? И двајцата имаат различни шутови од слободни но подеднакво ефективни.Ова последно што го пишам овде Роналдо повеќе оди на сила шутира и во голман на пример додека Снајдер шутира по технички во агол не оди на силен шут.
Аа, тоа под 35 години :nenene:.Прочитав погоре споредба снајдер-роналдо во слободните удари али тука според мене нема што да се споредува..роналдо има доста поопасен и понепредвидлив шут можеби и најопесен во денешницава според мене...А за Кака може ке се снајде само да се извлече од повредиве....а ако не се снаје па враќајте го назад..