Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

Батињава пак ќе играат заедно. :vozbud:
Каков играч беше Роналдо еј, подобар играч мислам оти немало од него и нема ни да има!
И Кристијано Роналдо е добар ама неможе да го рамнеме со феноменот:)
Инаку во кој клуб ќе играат сега заедно??

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Каков играч беше Роналдо еј, подобар играч мислам оти немало од него и нема ни да има!
И Кристијано Роналдо е добар ама неможе да го рамнеме со феноменот:)
Инаку во кој клуб ќе играат сега заедно??
Сеа ке играат во Коринтианс. Уф какви играчи.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Оу шит...Гаго во игра??????:nesum:
Не мора да значи, имаме играно со Чаби како последен играч во средниот ред, и малку понапред од него Гранеро. Мислам дека тоа би било најидеално. Повеќе ме плаши левата бековска позиција, најверојатно Арбелоа ќе игра десно, а лево ќе го гледаме пак Марсело.

Иначе оваа година трофејот Бернабе се игра со Коринтијас, така да ќе ги гледаме повторно Карлос и Роналдо на Бернабе.

На 20ти овој месец играме во Албанија.
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-albania-paralizara-cristiano-dia/dasftb/20100106dasdaiftb_26/Tes

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ни се еба мамичето со Марсело по лево. Незнам дали сте го гледале Кастро од Мајорка, ама играчов е феноменален и е машина. Недај боже да го пуштат по лева страна, ќе се чудиме што не снашло :Ѕ

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Нека го земат Маркос Алонсо од Кастиља. :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не ми се допаѓа само со Алонсо како последен играч. Дефанзивно не е толку добар, неможе да помага исто колку Лас, а знаеме сите дека одбраната на натпреваров ке ни биде крш. Гранеро дефанзивно неможе да покрива, а во игра се планира од прва минута да играат Игуаин, Роналдо, Кака, Бензема. Премногу офанзивно е ова, на контри ке не испоубијат.
Незнам зашто али ме радува враќањето на Гути, се потсетив на стари добри денови со него, и затоа изглеа.:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не тренирале денеска со останатите Рамос, ВДВ, Руд Ван и Лас поради проблеми со стомакот. Гути го започнал тренингот денеска.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не тренирале денеска со останатите Рамос, ВДВ, Руд Ван и Лас поради проблеми со стомакот. Гути го започнал тренингот денеска.
нек си е*е матер гути, дај бе да го шитнеме на јувентус... дебил мрзлив
интересно ќе биде со алонсо заден и марсело лев, ќе има мајки шајки осеќам...:toe:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
нек си е*е матер гути, дај бе да го шитнеме на јувентус... дебил мрзлив
интересно ќе биде со алонсо заден и марсело лев, ќе има мајки шајки осеќам...:toe:
а што ти е тебе филм што ги вреѓаш 50 % од играчите на реал...?? оди гони се ајде...пишувај убаво ако пишуваш..не вреѓај

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Не ми се допаѓа само со Алонсо како последен играч. Дефанзивно не е толку добар, неможе да помага исто колку Лас, а знаеме сите дека одбраната на натпреваров ке ни биде крш. Гранеро дефанзивно неможе да покрива, а во игра се планира од прва минута да играат Игуаин, Роналдо, Кака, Бензема. Премногу офанзивно е ова, на контри ке не испоубијат.
Незнам зашто али ме радува враќањето на Гути, се потсетив на стари добри денови со него, и затоа изглеа.:smir:
Хм, не би рекол, јас колку што забележав, во натпреварот со Осасуна Чаби повеќе покриваше од Лас, Лас тогаш го одигра најслабиот натпревар оваа сезона. Башка и во Ливерпул почесто играше на таа позиција, Џерард беше пред него. Не ме загрижува ни малку тоа, Чаби и до него Гранеро ќе биде перфектна комбинација, ме загрижува левата бековска позиција, али се надевам дека Марсело ќе одигра еден добар натпревар таму. И Кака ќе им помага доста, со Барса се приметуваше дека играше поповлечено, некаде кај средината, и ги нон-стоп ги притискаше Чави и Иниеста. Така да, без грижи, само нека почне таа четворка од почеток, има да ги убиеме, нема да знаат од која страна да се бранат.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
а што ти е тебе филм што ги вреѓаш 50 % од играчите на реал...?? оди гони се ајде...пишувај убаво ако пишуваш..не вреѓај
Мали без вреѓање... не за друго ќе те банираат :pipi:
ако неќеш да ме читаш врати се некоја страница назад види таму манга остави како да блокираш непожелни луѓе и да не читаш ништо од нив и иди таму во профилот блок на мене, и готово...
а ако не знаеш дај на некој постар форумџија тоа да ти го среди, поздрав :wink:
п.с. гледам сите тука по нашиот клуб "културно" се однсуваат со сите нашите играчи , за никого ништо лошо не кажуваат,сите као совршени ги гледаат и се најдобро за нив зборат...:pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
леле луѓе ние сме единствени што се караме на форумов...хехе ке биде подобро дај боже:wink:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
леле луѓе ние сме единствени што се караме на форумов...хехе ке биде подобро дај боже:wink:
епа не де...ај погледни го ДЕДОВО над мене...само пцуе некого...вреѓа...те гути те бензема те кака...ова она...не си ти тој што треба ја разгледува до влакно играта на реал...ај јас разбирам да кажеш еднаш за бензема..два пати..ај и трипати нека биде...ама секој втор ден да лупаш само..очигледно дека имаш некој проблем...а и ако си толку голем стратег...што седиш тука на форум...иди бидни фудбалски новинар..пишувај стории за фудбалските тимов и нивни игри...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
епа не де...ај погледни го ДЕДОВО над мене...само пцуе некого...вреѓа...те гути те бензема те кака...ова она...не си ти тој што треба ја разгледува до влакно играта на реал...ај јас разбирам да кажеш еднаш за бензема..два пати..ај и трипати нека биде...ама секој втор ден да лупаш само..очигледно дека имаш некој проблем...а и ако си толку голем стратег...што седиш тука на форум...иди бидни фудбалски новинар..пишувај стории за фудбалските тимов и нивни игри...
добро добро само олади и не се нервирај за глупости...доста веке карање, озбилно сите ни се смеат да го ебам...и не треба да му замераваш секој свое мислење си има, а и тогаш коа бев нервозен и на двајцата казна, зошто? заради глупост и тоа јбг:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom