Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На една група на фејсбук пишува дека ќе ги мачкале со специјална крема против студ пред утакмицата вечер.. :)) Мони побрзај! :DDD

Да да, многу ниски температури се очекуваат вечерва на Бернабе.

Иначе Марка во составот го има Марсело место Бензема. :toe:

Перез со нови понуди до тимот на ФУЛАМ....марфи и замора ги сака во својот состав...го ебат манчестер .. :)) ....ах колку ми е кеф за таквите искомплексирани од трансфери....пишам нешто реал ова она...веднаш ми доаѓаат пораки на пп...фашистички тим од времето на франко...и љубомора на парите што ги имаме :baeh:

едит: Перез во моментот се заинтересира и за ДЕМИАН ДАФ :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Abe brakja davajte care nekoj link za vecerva,ovaj snegov mi gi eba site kanali i na klablovska i na satelitska....pa nemat kade da gledam..Ve molam pred pocetok na utakmica dajte linkoj, pa ke batalam i gosti i vizita i se,samo da gi gledam:smir::smir:

Перез со нови понуди до тимот на ФУЛАМ....марфи и замора ги сака во својот состав...го ебат манчестер .. :)) ....ах колку ми е кеф за таквите искомплексирани од трансфери....пишам нешто реал ова она...веднаш ми доаѓаат пораки на пп...фашистички тим од времето на франко...и љубомора на парите што ги имаме :baeh:

едит: Перез во моментот се заинтересира и за ДЕМИАН ДАФ :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Другар знајш дека си досаден со овие постови?Поубаво не пишувај или ако имаш нешто попаметно пиши или не пишувај глупости преку кур ако губат Манчестер гледај да тепаме ние вечер.

Има некој информација за можниот состав вечерва.
BTW очекувам лесна победа против сарагоса..

Немоем да чекам више, осеќам вечерва ќе се истуриме на Сарагоса :)

Него што е сега, ќе се смени законов или пак у Франција ќе играме без спонзор? :)

Да да, многу ниски температури се очекуваат вечерва на Бернабе.

Иначе Марка во составот го има Марсело место Бензема. :toe:

Ајде бе нека стартува Бензема. Ако ништо друго нека размисли Пелегрини роденден му е денес. Тееее како се нервирам вака. Ама ок битно да победиме вечер.......... Барса се мачи.

Да и еб*м матер на Барса,барем да изгубеше немаше да ми биде криво,вака ме заеба и тоа како,Фарса екипа.
Хала Мадрид!Не е битно со или без Бензема како стартер.:salut:

Леле колку се нервирам еј...ај бе доста го дрвите за барса манчестер и остали. Ме заболе таквово за нив. Ако имате да пишете нешто пишите на нивни фан клуб и готово.

Немоем да чекам више, осеќам вечерва ќе се истуриме на Сарагоса :)

Него што е сега, ќе се смени законов или пак у Франција ќе играме без спонзор? :)

У 2010 се укинува тој закон. :(

Ах Пелегрини, таман Бензема почна да игра подобро го изоставува, и тоа не на некој тежок натпревар....Но сепак мислам дека до после ќе има промени

Денеска би треабало да игра Бензема во првата постава...
Иначе очекувам 3-4 гола да им ставиме.......
тууууууууууууууууу:tapp::tapp::tapp:
Барса 2 - 1 Естудајантес
:tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom