Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Маркос Алонсо е повикан дополнително, Марсело не е отпаднат од листата. Можеби и ќе може да настапи, ќе видиме вечерва.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Oд Дретнте престанав да очекувам да експлодира више.
Според мене Дренте е подобро крило од Марсело. Ке видите дека одлично ке изигра.Марсело од бек, крило се напраи, Дренте во Феенорд играше многу почесто како крило.И кога освои најдобар млад играч, играше како лево крило. Кога ке му се пружи шанса ке видиш дека не си во право.
Инаку конечен резултат 1-3.:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дренте доби миљон шанси. Игра без мозок, центаршут не ви пожелувам да гледате од него.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како сакаш мисли, ти кажав ја што мислам за тоа кој вечер крило ке игра.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Дренте доби миљон шанси. Игра без мозок, центаршут не ви пожелувам да гледате од него.
Дренте доби многу малце шанси за разлика од Марсело кој доби миљон (како крило зборам) и не ги искористи
Ќе видиш вечерва со Дренте дека ќе бидеме многу поопасни во напад
За разлика од марсело е многу побрз и по борбен

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе не ми кажувајте мене за дренте, лани се здроби од играње на сите позиции трча као мува само. Неспорен неговиот квалитет/талент, го чекам да експлодира две години, секогаш се радувам на негов настап зашто е атрактивен, дава брзина во играта, ама не се вклопува во реал, барем до сега.

Ај ќе видите вечер дека ќе се разочарате.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дренте покажа знаци на живот минативе утакмици, али сеуште нема покажано ништо што би ме убедило дека има иднина во Реал.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да го стигне Марсело му треба време. Он барем знае со да игра со другите.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Дренте у изминативе одиграни утакмици покажа добра игра, за разлика од лани кога немаше контрола над топка и само трчаше наоколу. Оваа година треба да добива повеќе шанса како крило, не како бек, и мислам оти редно е да блесне веќе, оти на лето сигурно си заминува

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
јас мислам на Дренте му треба поише искуство и ок ке биде дечкото, соодветна замена кога ке ни треба крило, а Марсело има огромен талент, меѓу подобрите е на негова возраст и позицијата што ја игра ако го глеате од поише аспекти, само мислам дека многу сака да се покаже и да напраи нешто (некој потег) за што ке биде зборен во јавност и ке му аплаудираат и тогаш го прави тој потег поише и ја мења цела слика за изиграното...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Абе мислам Дренте е ок,али треба Марсело да настапува...
Вечер победа...
HALA MADRID ! ! !
:realmadrid: :realmadrid: :realmadrid:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако се продаде Дренте, нема да има соодветна замена за крило. Брз е и Марсело знаел голови да дава, пробивен е. Но за тим кој потрошил астрономски суми изминатиов период, лошо е бек да игра како класично крило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom