Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ај и од мене честито победа и да ни се множат и сеа да ни се падне нешо лесно и да го поминеме тоа ебано 1/8 финале:pipi:...Иначе роналдо незз...дркензи типот:vozbud:, Рамос:nesvest: Пепе пореметување, Раул:star: али си плеше и ај да не тролам и даље се на се ТОП утакмица за глеање.:back:

П.С. Ми се свиѓа дресот на Икер:back:

Абе вчера приметив нешто. Кај ви отиде рекламата на дресовите. За bwin зборувам баш ми дојде чудно вчера кога ги видов чисто во бели дресови кога играа:)

Абе вчера приметив нешто. Кај ви отиде рекламата на дресовите. За bwin зборувам баш ми дојде чудно вчера кога ги видов чисто во бели дресови кога играа:)

Забрането е во Франција да се носат реклами на дресови од кладилници. Бар ја така мислам, така беше и со Цирих. =)

ja kao sto cuv stedat pari za boi,so kreditot neso loso rabotite:toe:

Честито пролаз даље. :smir:

Тимот покажа дека со Роналдо е многу поопасен, па во наредните “лесни“ дуели може да се подигне самодовербата на повисоко ниво се до почетокот на втората полусезона. :wink:

Забрането е да се рекламираат кладилници во champions league

Па на прошлите натпревари како имаа спонзор?

Кој спонзор бре????
Абе и ја малце требаше да ви објаснам подобро според новиот закон секоја екипа која има спонзор од било која кладилница на дресови им се забранува да го рекламираат нивното име кога игра на гости и кога игра во земја каде што е забрането да се рекламираат on-line oblozuvalnici.А кога игра на домашен терен самата екипа си носи право дали да носи спонзор или не.
Сеа е јасно!:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom