Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Претераа со Марсело, 3-4 натпревари по ред е дупе, навистина му е потребен одмор.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Повеќе би сакал Гранеро да игра место ВдВ.Сакам да го одмори малце повеќе ВдВ да има доволно сили за со Валенсија
хехех... кај ВДВ има енергија за 5 утакмици по ред... како да лета кога по пуштат во игра :pos2:

башка сериозна утакмица е... не треба да гледаме да не изгубиме со помалку од 3 гола

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
поздрав до сите :smir:
Добредојде!:pipi:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
хехех... кај ВДВ има енергија за 5 утакмици по ред... како да лета кога по пуштат во игра :pos2:

башка сериозна утакмица е... не треба да гледаме да не изгубиме со помалку од 3 гола
Па не е баш така.Незнам дали ја гледаше со Алмериа утакмицата после 55мин едвај трчаше и самиот побара замена:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Повеќе би сакал Гранеро да игра место ВдВ.Сакам да го одмори малце повеќе ВдВ да има доволно сили за со Валенсија
Па и затоа му треба да игра, нема цела година играно па уште одмор да му дадат. И нема врска тоа дека побарал самиот измена и дека бил заморен. ВдВ си тренираше најнормално иако не играше, во добра кондиција е.

Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
Добредојде! :smir:

:)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Минатиот пат кога ни сменија во наша полза, тоа се деси кај 11.30 часот, тогаш објави Филе. Сега е скоро 2 саат, така да тешко нешто дека ќе променат. Ма да јас сакав барем еднаш да го гледам Реал на 5+, затоа што таму ми е џам сликата, а на Канал 5 е тиња. Али ај, и вака ќе пројдеме некако. :)
Ипак ја сменија али место Манчестер:devil3::devil3:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Хајнце ќе ни плати вечер за сиот ремет што му го мававме додека играше кај нас. :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хајнце ќе ни плати вечер за сиот ремет што му го мававме додека играше кај нас. :icon_lol:
За малку ќе ни го пикнеше на Бернабе, покрај статива пројде :) Абе мора да продолжи традицијата (поранешните да не пунат), Хајнце дава 100% гол денеска :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Марка ја има истата постава, иако ја би го играл Гранеро место Марсело.
Во истава формација, ако направиш замена Марсело место Гранеро ке биде три пати полошо. Гранеро за крило не го бива у никој случај, не викам да не игра прва постава, а ако биде стаен ја би го играл на истата позиција со Алмерија што играше, многу ми се допадна неговата игра. А крило:nenene:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во истава формација, ако направиш замена Марсело место Гранеро ке биде три пати полошо. Гранеро за крило не го бива у никој случај, не викам да не игра прва постава, а ако биде стаен ја би го играл на истата позиција со Алмерија што играше, многу ми се допадна неговата игра. А крило:nenene:
Бензема
Роналдо-Рафа-Гранеро
Чаби-Лас

Simple as that =)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Добредојде.:smir:

Со глава.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

0:09 ::Д

btw, ќе ги срозаме на контри вечер. :)

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2

добредојде и се надевам дека ке ни бидеш срека за понатаму :smir::pipi::salut:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Први 11

Casillas