хехех... кај ВДВ има енергија за 5 утакмици по ред... како да лета кога по пуштат во игра :pos2:Повеќе би сакал Гранеро да игра место ВдВ.Сакам да го одмори малце повеќе ВдВ да има доволно сили за со Валенсија
Добредојде!Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
поздрав до сите :smir:
Па не е баш така.Незнам дали ја гледаше со Алмериа утакмицата после 55мин едвај трчаше и самиот побара заменахехех... кај ВДВ има енергија за 5 утакмици по ред... како да лета кога по пуштат во игра :pos2:
башка сериозна утакмица е... не треба да гледаме да не изгубиме со помалку од 3 гола
Па и затоа му треба да игра, нема цела година играно па уште одмор да му дадат. И нема врска тоа дека побарал самиот измена и дека бил заморен. ВдВ си тренираше најнормално иако не играше, во добра кондиција е.Повеќе би сакал Гранеро да игра место ВдВ.Сакам да го одмори малце повеќе ВдВ да има доволно сили за со Валенсија
Добредојде! :smir:Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
Ипак ја сменија али место Манчестер:devil3::devil3:Минатиот пат кога ни сменија во наша полза, тоа се деси кај 11.30 часот, тогаш објави Филе. Сега е скоро 2 саат, така да тешко нешто дека ќе променат. Ма да јас сакав барем еднаш да го гледам Реал на 5+, затоа што таму ми е џам сликата, а на Канал 5 е тиња. Али ај, и вака ќе пројдеме некако.![]()
За малку ќе ни го пикнеше на Бернабе, покрај статива пројдеХајнце ќе ни плати вечер за сиот ремет што му го мававме додека играше кај нас.![]()
Во истава формација, ако направиш замена Марсело место Гранеро ке биде три пати полошо. Гранеро за крило не го бива у никој случај, не викам да не игра прва постава, а ако биде стаен ја би го играл на истата позиција со Алмерија што играше, многу ми се допадна неговата игра. А крило:nenene:Марка ја има истата постава, иако ја би го играл Гранеро место Марсело.
Во истава формација, ако направиш замена Марсело место Гранеро ке биде три пати полошо. Гранеро за крило не го бива у никој случај, не викам да не игра прва постава, а ако биде стаен ја би го играл на истата позиција со Алмерија што играше, многу ми се допадна неговата игра. А крило:nenene:
Добредојде.:smir:Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
Со глава.Хајнце ќе ни плати вечер за сиот ремет што му го мававме додека играше кај нас.![]()
Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...