Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво реал ..кога направија 2:1 душата ми излезе ..маме ќе му ебав на сите играчи таму ..зар реал да ме турнеше ?! ..со алмериа ?
бтњ. добра игра ..кизнај колку шанси ..

Ае со среќа победата..само Роналдо требаше пеналот да го реализира и да не се глупира...али то ...
:realmadrid::realmadrid::realmadrid:

ај честито нека ни е победата:smir:
иначе сеа со валенсија ке биде тешко.Роналдо суспендиран,Кака повреден,ВдВ изгледа и тој се повреди вечерва па ке играме изгледа со гаго,диара и гранеро у среден ред :nesum:

Слабо задоволен сум некако.
Пеналот дали постоеше ни ја не знам али нешто ми вели дека не беше.Уствари секој напаѓач коа се улетува така 90% паѓаат сите напаѓачи.Али ај нема везе после даде гол Роналдо колку да не му е криво на голманот на Алмерија кој што имаше добро фризурче:)
Па добро бе овој Роналдо во последно време да не почнал со Пепе да се друже?На голот браво соблече дрес му видовме стомачните го подркавме нека не се секира ебати глупиот педерастичен глумец.:tapp::tapp:Ич не го сакам значи али мора зошто единствено солидно крило.
Ај и така е тапа на дерби утакмици.На Бензема ебати голот тоа фалеше да го утне па комотно да се убиеше после.
Се на се нека се вадат сеа во Марсеј како знаат оти ако изгубат отиде и ЛШ и се.Најголеми фаворити сме а они ќе испаѓаат уште во групи.Само уште тоа фали.

Cestitki za pobedata,super igravme prvo mada i vtoro ne bese loso ama na krajot za 5 min 3 gola toa najmnogu me izraduva,sledna utakmica so valencia ke bide teska ke igrame bez Ronaldo i Kaka :helou:

Пеналот дали постоеше ни ја не знам али нешто ми вели дека не беше.Уствари секој напаѓач коа се улетува така 90% паѓаат сите напаѓачи.Али ај нема везе после даде гол Роналдо колку да не му е криво на голманот на Алмерија кој што имаше добро фризурче:)
Па добро бе овој Роналдо во последно време да не почнал со Пепе да се друже?На голот браво соблече дрес му видовме стомачните го подркавме нека не се секира ебати глупиот педерастичен глумец.:tapp::tapp:Ич не го сакам значи али мора зошто единствено солидно крило.
Ај и така е тапа на дерби утакмици.На Бензема ебати голот тоа фалеше да го утне па комотно да се убиеше после.
Се на се нека се вадат сеа во Марсеј како знаат оти ако изгубат отиде и ЛШ и се.Најголеми фаворити сме а они ќе испаѓаат уште во групи.Само уште тоа фали.
Де бе. Утакмицава (победена) ја направи како крај на светот. Табела у Лш си видел кај сме?
1. Реал 10. Не преувеличувајте, се е како што треба, играва беше пред совршенство, реализацијата ако беше на ниво, 7-0 најмалце ке беше. Зашо си песимист.

Игуаин има дадено 22 гола во последните 22 утакмици на домашен терен. :pipi:

Де бе. Утакмицава (победена) ја направи како крај на светот. Табела у Лш си видел кај сме?
1. Реал 10. Не преувеличувајте, се е како што треба, играва беше пред совршенство, реализацијата ако беше на ниво, 7-0 најмалце ке беше. Зашо си песимист.

И баба ми да беше машко,ќе имаше к.р али не е:)
Да ја имавме реализацијата што ни треба ќе ги победевме и Милан и Барса али ја немаме.
За малце ќе направеја од готово вересија.Имаме среќа што Алмерија е неискусна екипа па се извадија нашиве на крај некако.Сеа со Валенсија нема трте мрте жими таквото ќе им брцнеш најмалце 2 гола за 10 минути.Не е истиот тим кога имаа проблеми пред 2-3 години кога тепавме 1-5 на Местаља.
Требаше уште во првите 5 минути да дадат гол а не тука душата да ми ја вадат.Ако е за тоа ќе гледам од 75 минута па натака.
Милан им тргна добро ако го тепаат Цирих(а ќе го) а ние изгубиме од Марсеј толку од нас а богами и од Пелегрини.Али нема да изгубиме реализацијата ќе ја подобриме.(ако сака секој играч ново ауди)

И баба ми да беше машко,ќе имаше кур али не е:)
Да ја имавме реализацијата што ни треба ќе ги победевме и Милан и Барса али ја немаме.
За малце ќе направеја од готово вересија.Имаме среќа што Алмерија е неискусна екипа па се извадија нашиве на крај некако.Сеа со Валенсија нема трте мрте жими таквото ќе им брцнеш најмалце 2 гола за 10 минути.Не е истиот тим кога имаа проблеми пред 2-3 години кога тепавме 1-5 на Местаља.
Требаше уште во првите 5 минути да дадат гол а не тука душата да ми ја вадат.Ако е за тоа ќе гледам од 75 минута па натака.
Милан им тргна добро ако го тепаат Цирих(а ќе го) а ние изгубиме од Марсеј толку од нас а богами и од Пелегрини.Али нема да изгубиме реализацијата ќе ја подобриме.(ако сака секој играч ново ауди)

Аман бе брат олади малце..

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: aaaaaaa РАМОС:drk::drk::drk::drk::drk: ете зашо го ОБОЖАВАМ типот зашо е ѕвер!!! Зашо знае коа не му иде дека треба да се попраи:pipi::back: Се на се топ утакмица ама коа дае Рамос голот тоа беше:nesvest:.....нека ми прости цело мало:kesa:

Честитки за победата!! Одлично изигравме во првото полувреме во второто малце се опуштивме и следуваше казна по шансите што ги создававме ама не ги реализиравме ама на крајот ние сепак славевме..Не требало Роналдо да се глупира оти за со Валенсија многу ке ни требат таков играч како него преку контри можиме да ги тепаме нив тие ке играат малце поофанзивно ке сакаат победа и ке ги смачкавме од контричина...:salut:

610x.jpg

610x.jpg

немој толку песимистички бе друже , дај малце оптимизам алооо:icon_lol: честитки за победата

И баба ми да беше машко,ќе имаше к.р али не е:)
Види вака, мора да изгубиме 3 разлика а Милан у гости да го тепа Цирих, за да испаднеме. Секоја година до последно коло има некоја сосема лева варијанта за да испаднеме, али никогаш не се десило. Кака ке игра со Валенсија, Нешто како Роналдо со Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom