Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.
So ogled na toa deka glaven sponzor na obata tima e najgolemata kladilnica vo svetot BWIN,Real apsoluten favorit spored kladilnicite,poluvreme 1-0 za Real,i 3 vakvi gola da primi Kasilijas jasno e deka pobedata na Milan ne e zasluzena !! ovaaaaaaaaaaj sto mu e na ovoj Ramos,epten bedno igra,nieden probiv nema,a koga ke se najde vo moznost da nafrli topkata kako nekoj amater da ja nafrluva c c c....dolgo vreme mene mi trebase da svatam kakov sver igrac e LASS !!
Ако можит видете го голот шо го даде Пирло.
И нервозите на Реал, па дискутирајте дали е наместена. :bac:

Ако Реал победет, се јаки, ако Милан победет, наместена е. Не се тешите со то ве молам.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Го јадевме што го јадевме....али ги боли стапот тие што се омрсија вечерва....ние ќе си легнеме со горчина во устата....Берлускони со малолетни путиња а нашиов бос ќе ги брои паричките на контото:helou:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.
:tapp::tapp:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
I veke preku stojko mi e od tie sto mislat deka igrata na Real se sveduva samo na Ronaldo.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Баталете теории на заговор, фина утакмица беше, една од ретките шо би ја гледал пак иако Реал изгуби. Порано ваквите утакмици беа поим за ЛШ, сега бидејќи се вид у изумирање, не кењајте на неа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сега наместена ненаместена тоа е...важно имаше многу судиски грешки...:nenene:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Сега наместена ненаместена тоа е...важно имаше многу судиски грешки...:nenene:
Ne bi rekol, premnogu sansi imaa i dvete ekipi za da lici ova na mestena utakmica, posebno real koga bese 2;2 imase nekolku sansi ali toa e kako i da e odlicna utakmica, edna od najdobrite sto sum gi gledal (posle Milan ; Liverpool u Turcija)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Добро бе изгубивме, со да прајме сега ?? Ги послужи среќата од 3 шанси 3 гола постигнаја не ко нас од 10 шанси 2 гола постигнавме..значи Кака вечерва ме разочара, а се виде дека фалеше вечерва Игуаин..идемо даље. :toe:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Ако можит видете го голот шо го даде Пирло.
И нервозите на Реал, па дискутирајте дали е наместена. :bac:

Ако Реал победет, се јаки, ако Милан победет, наместена е. Не се тешите со то ве молам.
Sigurno nema da se smeskaat kako budali na terenot !! ti si go pratis Milan,jas Real,nemoze da mi kazes za Kasilijas,posmesni golovi nikogas ne e primal,ako ne go dadase Pirlo toj gol sigurno ke imase drug vo skoro vreme,vtoriot gol e smesen,isto i tretiot koj go ostavi pato da si ja primi tolku lesno topkata,topkata na kasilijas mu minuva nekolku santima nad levata raka,a toj desnata ja krenal barajki ofsajd:tapp::kesa:
BWIN NA DRESOVITE 1-2 VO KLADNILNICA !

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Да прашам нешто... Тој Бензема играше денеска ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Jaс Рамос не можам да го трпам .. Се полошо и полошо игра..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Sigurno nema da se smeskaat kako budali na terenot !! ti si go pratis Milan,jas Real,nemoze da mi kazes za Kasilijas,posmesni golovi nikogas ne e primal,ako ne go dadase Pirlo toj gol sigurno ke imase drug vo skoro vreme,vtoriot gol e smesen,isto i tretiot koj go ostavi pato da si ja primi tolku lesno topkata,topkata na kasilijas mu minuva nekolku santima nad levata raka,a toj desnata ja krenal barajki ofsajd:tapp::kesa:
BWIN NA DRESOVITE 1-2 VO KLADNILNICA !
Епа ај дајте некој пост да видам кај шо велите дека ќе биде наместена и вака дека ќе испаднит.
Не.
Сите велевте дек ќе се десит дебакл, а сега мојте до утре да зборвите дека е наместена, ама не е. Да беше наместена, Раул, Кака... Рамос, не ќе се нервираја онака.
:pipi2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom