Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Зашто бе така вчера ме извадија од контакт некој навивачи на Реал?,
Сеа што треба ја да зеам да ве провоцирам? не е тоа работа, јас сепак знам дека фудбал е фудбал, некогаш ке победеш, релативна работа.
Немојте да се нервирате помногу, Спотски поздрав.

напишано од : Фан на Барса. :smir:
Za ova imas dve race:smir::smir::smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Хала мадрид :vozbud:

Некогаш акциите кои котираат високо пагаат многу ниско ... зашто се преценуваат.

Одличен натпревар, мерак да му е на човек фудбал да гледа.
Иако имаше 2 големи судијски грешки недосуден пенал за вас и чист наш гол. Сепак одличен фудбал гледавме вечерва!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Добар фудбал падна а? :)
Ја само да ви честитам за добрата игра, како почнавте не се надевав ни на бод ако продолжи Милан така ама за 4 минути се деси чудо... лудо чудо :)

На не ви досудија пенал, на нас ни поништија чист гол и квит смо...
Првиот предизвик Севиља а Реал падна, сеа Милан... или неможат против поголеми клубови или Роналдо фали и тоа многу.

Поздрав се гледамо на Син Сиро, а до тогаш повторувајте не е се во парите (шала) :wink:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хммм 40.00 коеф за 1-2 ....другар ми ја фати:vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Абе каква наместена не лупајте глупости... го јадевме поштено сосве јајца!

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
So ogled na toa deka glaven sponzor na obata tima e najgolemata kladilnica vo svetot BWIN,Real apsoluten favorit spored kladilnicite,poluvreme 1-0 za Real,i 3 vakvi gola da primi Kasilijas jasno e deka pobedata na Milan ne e zasluzena !! ovaaaaaaaaaaj sto mu e na ovoj Ramos,epten bedno igra,nieden probiv nema,a koga ke se najde vo moznost da nafrli topkata kako nekoj amater da ja nafrluva c c c....dolgo vreme mene mi trebase da svatam kakov sver igrac e LASS !!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.
Добри се де, си имаат право да кажат што мислат.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Iskreno dobro e sto izgubi Real, da mu tekne na Perez deka treba da gi kupi i Ribery i Messi, vaka ne ide.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Наместена ?
Абе шо тип на концентрат јадеш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom