- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.624
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат Мите. Не не јеби у здрав мозок.
Рамос е незаменлив, доколку би имале бек кој би можел барем да се спореди со Рамос(тоа е само Маикон) би го играл како централен Рамос а Маикон десен бек, а Арбелоа неможе никогаш десен бек да игра пред Рамос. Само лево место Марсело или Дренте БИ можел да игра иначе :nenene:
Абе не ми го рчкај Рамос зашо ТЕПАМ ЈАСНООО!!! Колку и да не е ОК Рамос сеа ќе се опраи и готовооо....еее више више![]()
абе добар е рамос не викам дека не е али не е ко шо беше порано тоа сакав да кажам , али ја по све мислам дека пелегрини ќе му дава повеќе шанса на Арбелоа кога ќе се опраи, сигурно не го купија за на клупа да дреме
е добро де одма се љутите :smir:
само мислење оставив за утакмицата![]()
Abe kaj i da e za nekoja godina mos i na Daniel Opare ke mu se dade sansa vo prviot sostav na Real. Momentalno igra u Real Madrid Castilla,a i e povikan za seniorskata repka na Gana.:wink:
Погледни го крајот :pos2::pos2::pos2:Ааа Опаре, ѕверка на менаџер, али десен бек изглеа игра, имаме таму, лев е проблем.![]()
Pa pisuva deka e prefrlen od Real Madrid C vo Castilla i deka ima odigrano natprevar, no ne go gledam nikade vo oficijalniot sostav. Ama rano e uste za nego 16 godini e. Sega go kalat da staneНего што се деси со Алипио, игра за Кастиља?
ne mi se veruva isti ko tatko mu zidan e istite potezi isto dvizenje so nozete...И друг е на калемење :tv:
Хаха, ај некој ако знае дали е Меси на тој што му ја зема топката и што го бркаше цел терен ?Catch me if you can..
:tv: