- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.620
- Поени од реакции
- 14.496
абе добар е рамос не викам дека не е али не е ко шо беше порано тоа сакав да кажам , али ја по све мислам дека пелегрини ќе му дава повеќе шанса на Арбелоа кога ќе се опраи, сигурно не го купија за на клупа да дремеБрат Мите. Не не јеби у здрав мозок.
Рамос е незаменлив, доколку би имале бек кој би можел барем да се спореди со Рамос(тоа е само Маикон) би го играл како централен Рамос а Маикон десен бек, а Арбелоа неможе никогаш десен бек да игра пред Рамос. Само лево место Марсело или Дренте БИ можел да игра иначе :nenene:
е добро де одма се љутите :smir:Абе не ми го рчкај Рамос зашо ТЕПАМ ЈАСНООО!!! Колку и да не е ОК Рамос сеа ќе се опраи и готовооо....еее више више![]()
Арбелоа е купен само затоа што е од школата на Реал(и најбитно што е шпанец) и не вредеше многу пари а и во Ливерпул да останеше ќе дремеше на клупа :smir:абе добар е рамос не викам дека не е али не е ко шо беше порано тоа сакав да кажам , али ја по све мислам дека пелегрини ќе му дава повеќе шанса на Арбелоа кога ќе се опраи, сигурно не го купија за на клупа да дреме
е добро де одма се љутите :smir:
само мислење оставив за утакмицата![]()
Ааа Опаре, ѕверка на менаџер, али десен бек изглеа игра, имаме таму, лев е проблем.Abe kaj i da e za nekoja godina mos i na Daniel Opare ke mu se dade sansa vo prviot sostav na Real. Momentalno igra u Real Madrid Castilla,a i e povikan za seniorskata repka na Gana.:wink:
Погледни го крајот :pos2::pos2::pos2:Ааа Опаре, ѕверка на менаџер, али десен бек изглеа игра, имаме таму, лев е проблем.![]()
Pa pisuva deka e prefrlen od Real Madrid C vo Castilla i deka ima odigrano natprevar, no ne go gledam nikade vo oficijalniot sostav. Ama rano e uste za nego 16 godini e. Sega go kalat da staneНего што се деси со Алипио, игра за Кастиља?
ne mi se veruva isti ko tatko mu zidan e istite potezi isto dvizenje so nozete...И друг е на калемење :tv:
Хаха, ај некој ако знае дали е Меси на тој што му ја зема топката и што го бркаше цел терен ?Catch me if you can..
:tv: