Само се гледа дека не си запознаен со многу работи,види ја првата утакмица од дуелот-Барса - Реал 3-0,а потоа ако имаш малце акал и ако ја знаеш историјата на твојот клуб,присети се на Франко:smir:нз дали некој е запознаен со ова но јас сега видов ...
43 година во куп
R.Madrid-F.C. Barcelona 11-1
)))))):uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Мајсторе, ако имаш малце акал види од кога е мислењето пред да реплицираш...Само се гледа дека не си запознаен со многу работи,види ја првата утакмица од дуелот-Барса - Реал 3-0,а потоа ако имаш малце акал и ако ја знаеш историјата на твојот клуб,присети се на Франко:smir:
Мајсторе,видов од кога е мислењето,ама ме нервираат вакви коментари!Мајсторе, ако имаш малце акал види од кога е мислењето пред да реплицираш...
Не е ни повикан Роналдо, а камо ли па да игра.Има некој информација дали ќе игра Роналдо или покасно за составите.Пошто рече дека ќе биде спремен за вечерва?
Топ е формацијава, само би сакал Гути на местото на Раул, а до Чаби да игра Мамаду. Премногу сме отворени вака, Гути не трча ич...Чаби неможе да игра сам на средина.Според АС и Марка.
Epa ajde veke koga spomnavte da razjasnime.Мајсторе,видов од кога е мислењето,ама ме нервираат вакви коментари!
Не реплицирам повеќе:salut:
http://www.youtube.com/watch?v=WhsB8qgp1tIEpa ajde veke koga spomnavte da razjasnime.
Najgolema pobeda na Real nad Barca e od 1995 so rezltat 5-0.
А плус изјавил дека ќе го слави секој гол постигнат против Реал оти Бензема бил избран пред негоИма право да игра, и последните информации велат дека би можел да почне од прва минута, место Кануте...