Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не беше толку сериозна за да не игра...дезинформации. Роналдо после тоа продолжи да игра, па и даде уште еден гол. Мразот што му го ставија на нога беше чиста превентива, за секој случај.

Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5
kaj se tie so vikaa Ronaldo potrosen ni go dale dzabe pari offfffff lele znam deka vi e krivo deka boli ama deckoto e BROJ 1 i do sega gi opravda site milioni dadeni za nego produzueme u isto tempo

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
И после Меси бил најдобар фудбалер :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Мислам дека проблемот е што тешко го наоѓаме лекот за оние противници кои играат затворено, како што играше денеска Марсеј. Е доколку само еднаш постигнеме гол кога противникот се брани, тогаш тргнува машинеријата и тешко некој да не сопри. Памтете ми го зборов, Севиља во недела ќе играат отворено, а тоа е голема предност за нас, по што повеќе ни одговараат тимови кој играат отворен фудбал, затоа што има повеќе место за додавања. Не како денеска со Марсеј, се збутале сите 11 на нивна половина, и оди пројди да те видам.

Џабе,на болвата пак ке дадат наградата за најдобар играч...
Тројната круна освоена на Барса, ќе му даде голем придонес на Меси за да ја освои наградата. :smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Мора Роналдо да се опорави за со Севиља..ко што кажа дјманга ке играат поотворено ке ни треба брзината на Роналдо..да напоменам досега на 7 натпревари мислам дека се толку имаме примено само 4 гола нека ме поправи некој ако грешам.:back:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Неспоредливи се, си имаат различни квалитети и двајцата. Меси е ѕвер, исто и Роналдо. Заслужено ќе си ја земе наградата оваа година Меси, другата година Роналдо :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мора Роналдо да се опорави за со Севиља..ко што кажа дјманга ке играат поотворено ке ни треба брзината на Роналдо..да напоменам досега на 7 натпревари мислам дека се толку имаме примено само 4 гола нека ме поправи некој ако грешам.:back:
7 натпревари, 24 дадени гола и 4 примени :):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
4 примено, и 24 дадено. Мислам дека го имаме најдобриот скор во Европа. :vozbud:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Честита победа за Р.М:smir:...Натпревар со многу тензија особено во прво полувреме. На теренот немаше ни фаворит ниту аутсајдер. Почнавме слабо, течко го наоѓавме голот на Марјсеј и очајно се обидувавме од секоја позиција. С. Рамос нека почне да му ја мисли, оти црно му се пише! Тој играч почна на секоја утакмица да ме вади од патики. Па што е она од него бе...ниеден центаршут асален не направи, а пак во дефанзифа бетер. Секој шут беше преку стадион. Јас мислам Ласс, би бил идеален за десен бек...мн појак во физикус, побрз, постабилен и тн и тн....Сега со Севиља имаме тешки дуел. Ако тепаме сме шампиони во примера...патем Касиљас нема 4 меча примено гол, што е добро за самодоверба. ХАЛА МАДРИД!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom