aleksandarreal
Sport fanatic
aeeee готово ептен се секснавме сеа со Робен исто како со robinho пред некоја сезона е сеа и роналдо не не спасува.ТОТАЛНО РАЗОЧАРАН АМин од титули:se_ molam:ne_zboram:cry:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aeeee готово ептен се секснавме сеа со Робен исто како со robinho пред некоја сезона е сеа и роналдо не не спасува.ТОТАЛНО РАЗОЧАРАН АМин од титули:se_ molam:ne_zboram:cry:
Кој пробал, знае!
Токму така, имате добра пракса од лани!!:smir:
Твој колега ми предложи кондоми, ти апчиња... Незнам како ги гледате утакмиците, ја обично пивце и кикирики зиам. Али секој со своето...
Се надевав дека ке останат и Робен и Снајдер ама ништо од тоа.Сега ако се повредат Роналдо,Кака,Чаби што ке правиме.Ке биде иста приказна како лани.И двајцата изјавија дека сакаат да останат во Реал да се борат за во првиот состав.Треба повеќе тимот да биде солидарен кон вакви играчи а не само да мисли на профит.
Не се секирај и без робен ке земаме титула имаме ѕверски тим позз и напред реалaeeee готово ептен се секснавме сеа со Робен исто како со robinho пред некоја сезона е сеа и роналдо не не спасува.ТОТАЛНО РАЗОЧАРАН АМин од титули:se_ molam:ne_zboram:cry:
ne da ispadni provociram ama tim so zvezdi ne biva brate real treba da sostavi tim i da go uigra edno dve sezoni a ne sekoja godina menuva kompletno cel sostav a inace da gi uigra ronaldo kaka alonso arbeloa ... i ostanatite mozi da e ne pobedliv a isto taka ne gleda za vo odbrana pozzdrav na site fun fudbalНе се секирај и без робен ке земаме титула имаме ѕверски тим позз и напред реал
ne da ispadni provociram ama tim so zvezdi ne biva brate real treba da sostavi tim i da go uigra edno dve sezoni a ne sekoja godina menuva kompletno cel sostav a inace da gi uigra ronaldo kaka alonso arbeloa ... i ostanatite mozi da e ne pobedliv a isto taka ne gleda za vo odbrana pozzdrav na site fun fudbal
епа и ја тоа викам ама кажи му на трубана-djmanga и тоа за скапани 25 мил лош потег ама тоа е нема назад:nenene: Робен беше звер:nesum: