Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aeeee готово ептен се секснавме сеа со Робен исто како со robinho пред некоја сезона е сеа и роналдо не не спасува.ТОТАЛНО РАЗОЧАРАН АМин од титули:se_ molam:ne_zboram:cry:

aeeee готово ептен се секснавме сеа со Робен исто како со robinho пред некоја сезона е сеа и роналдо не не спасува.ТОТАЛНО РАЗОЧАРАН АМин од титули:se_ molam:ne_zboram:cry:

Робен па ако беше, ќе се пукневме од зимање титули. И да беше, и да не беше, секако ќе грееше клупа, и не требаше ништо од него да се очекува оваа сезона. Ебате фанот, не иди боље у фан клубов кога си песимист, а уште не почната сезоната...

Пошо бев одсутен ден и пол се скапав читање, ама све изнапишалеее..:pos: Туку Снајдер заминал, а и мојо Робенчо исто така(знаев за шпекулациите ама дур не видам на нашата официјална нишо не верувам :) ) ...:nesum: Али, ЈБГ можиме да се жалиме на Перез но не вака веднаш станавте најголеми противници негови, чекај.. полека.. Од сите шо заминаја еве само Робен е лош потег на Перез, ама да погледниме кој се ги донесе, ги имаме најдобрите од цел свет, не викам дека Робен немаше да биди добро да биди во Реал, ама ке влегуваше во 70' минута некогаш, а можи и да не влези ако сите си ја вршат работата перфектно.. така да само ке останеше на клупа, па ќе моравме взима или налето да го продајме за многу помала сума од оваа сега (25 милиони колку шо разбрав). А и Рибери го земаме, секаде пишува наредна сезона, ама знаеќи го Перез како прај трансфери не би ме чудело кога ке станам сабајле утре да видам Официјално Рибери во реал :pipi:. Со среќа на двајцата. И, да си сменам аватар сега Робенчо Форевер ин мај харт, но тука треба да стојат наши фудбалери! Тој е минато. :wink:

Се надевав дека ке останат и Робен и Снајдер ама ништо од тоа.Сега ако се повредат Роналдо,Кака,Чаби што ке правиме.Ке биде иста приказна како лани.И двајцата изјавија дека сакаат да останат во Реал да се борат за во првиот состав.Треба повеќе тимот да биде солидарен кон вакви играчи а не само да мисли на профит.

Токму така, имате добра пракса од лани!!:smir:

Друже, ај шетни до твој фан клуб, или пред телевизор оди некаде гледај Донетск неможите да ги тепате :nesum: Златан :tv:

Замараш! :)

Нема да има потреба јас ништо да зиjам, да не треба ти нешто вакво да земеш...утре.:))):smir:

Твој колега ми предложи кондоми, ти апчиња... Незнам како ги гледате утакмиците, ја обично пивце и кикирики зиам. Али секој со своето...

Се надевав дека ке останат и Робен и Снајдер ама ништо од тоа.Сега ако се повредат Роналдо,Кака,Чаби што ке правиме.Ке биде иста приказна како лани.И двајцата изјавија дека сакаат да останат во Реал да се борат за во првиот состав.Треба повеќе тимот да биде солидарен кон вакви играчи а не само да мисли на профит.

епа и ја тоа викам ама кажи му на трубана-djmanga и тоа за скапани 25 мил лош потег ама тоа е нема назад:nenene: Робен беше звер:nesum:

Не се секирај и без робен ке земаме титула имаме ѕверски тим позз и напред реал

Не се секирај и без робен ке земаме титула имаме ѕверски тим позз и напред реал
ne da ispadni provociram ama tim so zvezdi ne biva brate real treba da sostavi tim i da go uigra edno dve sezoni a ne sekoja godina menuva kompletno cel sostav a inace da gi uigra ronaldo kaka alonso arbeloa ... i ostanatite mozi da e ne pobedliv a isto taka ne gleda za vo odbrana pozzdrav na site fun fudbal

ne da ispadni provociram ama tim so zvezdi ne biva brate real treba da sostavi tim i da go uigra edno dve sezoni a ne sekoja godina menuva kompletno cel sostav a inace da gi uigra ronaldo kaka alonso arbeloa ... i ostanatite mozi da e ne pobedliv a isto taka ne gleda za vo odbrana pozzdrav na site fun fudbal

Се сеќаваш на првите галактикоси ? Зидан, Бекам и остали ? Епа, истата таа година, кога беа купени, Реал освои Лига на шампиони. Кога во тимот имаш вакви врвни фудбалери, и кога нивната форма е на многу високонив многу е лесно за уигрување, и самите веќе си ја знаат својата работа. Тешко се уигрува тим со млади, недокажани надежи, од кој многу се очекува, а во повеќето случаеви излегува обратното...

епа и ја тоа викам ама кажи му на трубана-djmanga и тоа за скапани 25 мил лош потег ама тоа е нема назад:nenene: Робен беше звер:nesum:

Ако имаш да ме цитираш на моето мислење, арно, не се фали со други мислења. И да, можеш да ми кажеш зошто Робен беше ѕвер ? Не го забележав многу минатата година...

Сурфајќи на нет најдов интересно сликиче :)
do5f6s.jpg

Инаку продавањето на Робен е лош потег од страна на управата. Јесте да се повредува често ама е класа играч. Крило во вистинска смисла на збороТ, пробивен, јак дриблер,брз, со добар удар ама . . .:toe:

Абе Робен е јак играч, и е плус да го имаш во тимот. Али ни Реал неможе да има толку квалитет на едно место, башка може лекарите процениле дека не вреди да се држи поради честите повреди. Не е крај на светот ебаго, што е со глупиве коментари...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom