Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се вратиме назад 3-4 години, Реал никогаш не играл толку добро на пријателските. Од 7-8 пријателски, 2-3 победи дали сме имале...Оваа година е подруго, се даваат многу голови, а откако се врати Касиљас на гол примивме само 1 гол. Реал вчера да запнел, можел и 10 гола да им даде, но после третиот се опуштија (што е и нормално за секоја екипа на пријателски натпревари, па и првенствени). Како и да е тимот игра добро, а ако продолжат вака за 2-3 месеци ќе биде комплетна екипата. Добро е и тоа што имаме јака клупа, не како лани кога моравме да играме со младинци (а имаше 10 повредени во еден момент што не е малку), но сепак добро е да се има ваква цврста клупа.

Ако се вратиме назад 3-4 години, Реал никогаш не играл толку добро на пријателските. Од 7-8 пријателски, 2-3 победи дали сме имале...Оваа година е подруго, се даваат многу голови, а откако се врати Касиљас на гол примивме само 1 гол. Реал вчера да запнел, можел и 10 гола да им даде, но после третиот се опуштија (што е и нормално за секоја екипа на пријателски натпревари, па и првенствени). Како и да е тимот игра добро, а ако продолжат вака за 2-3 месеци ќе биде комплетна екипата. Добро е и тоа што имаме јака клупа, не како лани кога моравме да играме со младинци (а имаше 10 повредени во еден момент што не е малку), но сепак добро е да се има ваква цврста клупа.

Касиљас сеуште нема примено гол
captureekk.jpg

Дудек влезе второ полувреме :smir:

Madrid те читам во фан клуб Интер, и се прашуваш зошто Снајдер не сакал да си оди. :) Па кој не сака да биде во друштво на вакви фудбалски ѕвезди, па макар ако треба и цела сезона од трибини да ги гледа. :)

Madrid те читам во фан клуб Интер, и се прашуваш зошто Снајдер не сакал да си оди. :) Па кој не сака да биде во друштво на вакви фудбалски ѕвезди, па макар ако треба и цела сезона од трибини да ги гледа. :)

Играч кој треба да игра на СП истата сезона :smir:

Играч кој треба да игра на СП истата сезона :smir:

A што мислиш има холанѓанец кој може да му го заземе местото во репрезентацијата ? Mислам дека и Ван Дер Варт и Снајдер доколку играат и во Кастиља, пак ќе имаат загарантирано место во репрезентацијата.Јас не познавам такви играчи кој може да им го земат местот.

Роналдо: Спремни сме за почеток на првенството

Тука и Тука

Kaко за една претсезна, формата на тимот е супер, морам да признаам над моите лични очекувања. Не знам што повеќе може да очекуваме од тим со толку нови првотимци, кои заедно немаат одиграно ни 3-4 утакмици. Јас си кажав дека според мене ќе им требаат едно добри 2-3 месеци како би влегле во оптимална форма, а во една таква, мислам дека само онаа ланската Барселона ќе може да ни парира, општо во Европа, не само Шпанија.
Овие победи изразени со висока разлика се резултат на огромниот талент кој го имаат поединците во составот, а тек кога тој индивидуален талент ќе почне да се имплементира во една тимска игра, е тогаш ќе биде интересно :)

Да , да точно. Уште е рано. Ама баш јас тоа и го зборев.
Рано е уште и за еуфорија.
И знаеш како викаат "кој се изгорел од врело млеко, и на јогуртот после дува".
Само до пред 5-6 години ги имавме првите Галактични. Според мене , еден од најсрамните (ама најдоходовните) доба на клубот.
Несакам пак тоа да се повтори , и баш поради тоа навлагам со доста резерва во оваа сезона.

Другари овој снајдер не зеза како сака па или е луд или сака да ги гледа роналдо и кака како се игра фудбал или па марсело му прави смешки и нејке да си иде хаха ова ни на филм го нема не ми се верува па ке нема место ни за на клупа бе цим не го викнал за лш што к.. чека

http://www.defensacentral.com/real_madrid/33662/sneijder-se-niega-a-fichar-por-el-inter

Вели дека Пелегрини Валдано и Снајдер ќе имаат состанок, за Снајдер да чуе од устата ја Пелегрини дека не смета на него повеќе...

Ако остане се надевам дека ќе игра како што играше Бекам, кога му кажаа дека нема да игра повеќе за Реал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom