И јас вака би играл. Би сакал оваа сезона Игуаин да добива повеќе шанса од Бензема, само затоа што минатата сезона беше супериорен. Не го успорувам фактот дека и Бензема беше супер минатата сезона, меѓутоа мислам дека Игуаин во моментот би можел да прикаже подобри партии од Бензема, затоа што веќе си е навикнат на шпанскиот фудбал, а Бензема му треба уште време за адаптирање на средината.
:лудо:
И јас би сакал вака ама тешко дека ќе дозволи Перез Бензема да седи на клупа
:лудо:
таман дотогаш на Раул ќе му текне дека е време да се повлече од активно играње фудбал, да стави крај на беспрекорната играчка кариера и да биде од корист на некоја друга функција во клуботNegredo transferred to Sevilla FC
OFFICIAL ANNOUNCEMENT
Нека му е со среќа (замина во добар клуб) па за година-две да си го земеме назад
И претходната требаше да биде добра, - но се случија тие непредвидени повреди кај речиси пола стартен тим и загубивме многу... се надевам оваа сезона нема да идаме некои вакви неочекувани повреди на клучни играчи.Добар потег, презадоволен сум од луѓето што го водат клубот засега. Руд следната сезона ќе си оди, и ако збориме реално, подобар е од Негредо, дури може да се каже дека е подобар и од другите напаѓачи. Да одигра повеќе од пола сезона, сигурно може да даде 15+ голови. Супер ќе дојде следната сезона Негредо, му треба на Реал физички моќен напаѓач.
Остануваат уште Снајдер и ВдВ, што побрзо си отидат, толку подобро за нив и за Реал.
Сезонава ќе биде многу добра, I can feel it