Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле бе Гути се најде да изведува слободни. :tapp:

Лас, не знам...мотор ли има...што му е на чоекот...сегде го има...ЅВЕРЧЕ:vozbud:

Крај прво, 3-0!

Нема некој што изигра лошо, така да не коментирам. Од новајлииве, Кака солидно, Арбелоа и така и така, Албиол солидно...Гути камо да играше секоја утакмица вака...А едно големо БРАВО за Лас, ЅВЕР!
Иначе замислите Чаби место Гути, Рамос место Арбелоа и + Пепе у одбрана, мераци :)

Крај прво, 3-0!

Нема некој што изигра лошо, така да не коментирам. Од новајлииве, Кака солидно, Арбелоа и така и така, Албиол солидно...Гути камо да играше секоја утакмица вака...А едно големо БРАВО за Лас, ЅВЕР!
Иначе замислите Чаби место Гути, Рамос место Арбелоа и + Пепе у одбрана, мераци :)

I Higuain mesto Benzema :):):):)

Крај на прво полувреме....
Потрошени мегабајти - 237,5 (шо е добро)
Резултат - 3:0 за Реал (шо е исто така добро)

К.Роналдо еден и Раул два.

Мене многу ми се свиѓа Лас Диара од првиот пат кога го видов да играе за Реал... Се надевам дека ке продолже така да се развива и уште по добар да стане.

И то...

Лас, не знам...мотор ли има...што му е на чоекот...сегде го има...ЅВЕРЧЕ:vozbud:

Oзбилно еј, и тоа со каква константност во формата игра, секоја му чест.

и не знам дали е до мене ама фудбалерите на торонто или се понесени од моментот или се со бааѓи ограничен капацитет :) една од полошите задни линии шо ги имам видено у последно време.

Oзбилно еј, и тоа со каква константност во формата игра, секоја му чест.

и не знам дали е до мене ама фудбалерите на торонто или се понесени од моментот или се со бааѓи ограничен капацитет :) една од полишите задни линии шо ги имам видено у последно време.
У Канада живеат, поише снег чистат отколку фудбал што играат. :) Да не почнат само бодичек да праат, ко на хокеј :)

сега у второ би сакал да влезе Снајдер на место на Кака, Алонсо на место на Гути,Робен(ако не е повреден) на место на Кики, и Игуаин на место на Бензема

Иначе солидна игра се гледа дека се воигрува составот, тоа е добро.
Гути беше добар но прави фаули без веза, Лас ѕвер, Албиол добро се покажа шо значи со Пепе ке бидат добар тандем, Кака супер само да не шутира толку да додава повеке

Ја сакам Чаби место Гути, Гранеро место Кака, Игуаин место Раул, и уште некоја замена во одбраната. :)

У Канада живеат, поише снег чистат отколку фудбал што играат. :) Да не почнат само бодичек да праат, ко на хокеј :)

::Д

Простено им е, на вештачка трева играат во МЛС, а на тоа да паднеш боли :)
Специјално за натпреваров е поставена нова, природна трева, период на адаптација имаат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom