bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Многу време ќе треба неспан да седиш, на 30 е презентацијата.Нема спиење вечер....кој сака да дојде со мене во Мадрид на презентација?
Многу време ќе треба неспан да седиш, на 30 е презентацијата.Нема спиење вечер....кој сака да дојде со мене во Мадрид на презентација?
Ќе издржам и до 30 и онда то...Многу време ќе треба неспан да седиш, на 30 е презентацијата.
А други презентации ќе ги испуштиш ли ќе има 3-4 до тогашЌе издржам и до 30 и онда то...
До 30 ќе фатам едно 5-6...:pos2::pos2:А други презентации ќе ги испуштиш ли ќе има 3-4 до тогаш
ostaj me se zaebavaj ke mora ako taka slavis transferi,celo leto da ne spies :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ќе издржам и до 30 и онда то...
Сеедно....Честито нов играч т.е Звер ухх како ќе го заебавам брат ми (Фан на Милан) за Кака .. next the Spanish Trio or maybe Ronaldo :smir::helou:
ne dobro NAJDOBRO!!! trebase pred 3 sezoni posle penzioniranjeto na zidan da go kupime, ama i vaka sea ne e loso :smir:Конечно добро засилување за Реал по 5 години
Реков добро зошто прво треба да се покаже па после ќе кажиме каков бил и ќе го оцениме:smir:ne dobro NAJDOBRO!!! trebase pred 3 sezoni posle penzioniranjeto na zidan da go kupime, ama i vaka sea ne e loso :smir:
doaga vo prav moment