Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
leleee ja so vija vasiot fan klub sum nabutkal 40 mislenja
alal da mi e:vozbud:
Од тие 40 поста,колку корисни мислења имаш кажано ?

Од прилика ?
Нека се смири тој Перез , Кристиано не го даваме :pipi::(:(:(
Миланезите се помирија со фактот дека Кака од следната сезона ке кака во Мадрид,па сега Манчестеровци напагаат...кои се следни?Навивачите на Валенсија ? Срека што ги нема многу

G

Gray Foxx

Гостин
Браво! што тогаш доаѓаш тука и збориш за Роналдо коа си ТОооолку сигурен дека ке ви остане таму? носи се таму со се ферги и на роналдо:drk: дур можете!
Си праам муабет со недозреани. Кај нас тоа не го можам.
Па како се радувате на МОЖНОСТА да Роналдо или Кака заигра за Реал. Само се отсликува очајното место на Реал во Европа.
Ај белки сезонава ке поминете осминафинале.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Да бе , а тебе како те викаа ? сите се недозреани, ти си презреан, пуцаш од зрелост, и ако ти се доаѓа кажи нешто паметно, не да ми се убацуеш да кажуеш кои се селска екипа кој не, или кој ке дошол кој не! Ај иди тамо кулирајте со ферги :smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Да бе , а тебе како те викаа ? сите се недозреани, ти си презреан, пуцаш од зрелост, и ако ти се доаѓа кажи нешто паметно, не да ми се убацуеш да кажуеш кои се селска екипа кој не, или кој ке дошол кој не! Ај иди тамо кулирајте со ферги :smir:
Попаметно од тоа што го кажав дека сте селска екипа не можам.
Не може екипа која мењаа трењери на 6 месеци без ни мал респект спрема нив, екипа која мењава претседатели на 2 години, екипа која мисли дека е алфа и омега во светот- а тоа ни малку не го оправдала со игри на зелениот терен, екипа која им го плескаат газот секоја сезона во Европа дома-гости, екипа која никако не може да извади играч од школата- нешто што сметам дека е основно за да се добие името светски клуб, екипа која сеуште игра со Раул ретардата да биде светски тим.
Вака Реал Мадрид ми личи на богато детенце кое сака да има се во животот и неговиот милијардер татко се му овозможува а има милион деца во школото кои се поубави, попаметни и поталентирани од него.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шурикен немај работа со експерти...добредојдени се нивните мислења во вакви моменти. Ако вика дека сме селска екипа ок, тоа сме што да праеме.

Него ја појќе би сакал да биде:

Лас --- Алонсо
Робен ------------ Кака
Игуаин --- Виља

отколку:

Лас --- Алонсо
Роналдо ---------- Кака
Игуаин --- Виља

Со парите од Роналдо ќе си купиме асални бекови и да си тераме работа.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јас би сакал вака;
------------Lass------------
Robben----Kaka-----Ronaldo
------Higuain------Villa-----

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Па да, нема ништо лошо у ова ти што мислиш, а нешто слушам баерн минхен купиле лев бек, кој можел да игра и лево крило, и одма помислив да не има нешто со лам( мислев на продажба) ако го продаваат ке мора експресно да се реагира од наша страна, после уште асален десен бек ке ни треба и да бидеме комплетни!

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Подобро добар централен бек одколку да го форсираме Рамос централен:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па како се радувате на МОЖНОСТА да Роналдо или Кака заигра за Реал. Само се отсликува очајното место на Реал во Европа.
Ај белки сезонава ке поминете осминафинале.
Најинтересно е тоа што ако Роналдо оди во Реал, одма сите навивачи кои впрочем 99% гледам дека се и во анти-роналдо фан клуб ќе почнат да го дркаат на него:pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас би сакал вака;
------------Lass------------
Robben----Kaka-----Ronaldo
------Higuain------Villa-----

Едно е да сакаш, а друга е реалноста? Роналдо изјави дека останува во Манчестер Јунајтед дефинитивно, Кака истото го изјави... е за Давид Виља незнам... некаде пишува дека е договорено, ама додека не е официјално нема верување... продолжи со сонот, можеби ќе го сонуваш и Меси во Реал... позз

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
:pos2:

Смешно е кога ова ќе го рече навивач чиј фан клуб доминира со роденденски честитки и оценки за аутфитот на Роналдо :)

А што треба да правиме, да жалиме за тоа што вашиот најдобар играч дрка на друг клуб? Не бе Денче, нека сања малиот, старото ваше дртало не го задржува летово, лани за малку не го докина ланците али сеа верувам ќе успее да избега :)

Туку гледам си почнал да се подготвуваш психички за негово заминување, ако ако, лошо е да те фати таква вест неспремен :icon_lol:

Man united fanboys attack - LEVEL 1 !! FIGHT!!!

:icon_lol:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
:pos2:

Смешно е кога ова ќе го рече навивач чиј фан клуб доминира со роденденски честитки и оценки за аутфитот на Роналдо :)

А што треба да правиме, да жалиме за тоа што вашиот најдобар играч дрка на друг клуб? Не бе Денче, нека сања малиот, старото ваше дртало не го задржува летово, лани за малку не го докина ланците али сеа верувам ќе успее да избега :)

Туку гледам си почнал да се подготвуваш психички за негово заминување, ако ако, лошо е да те фати таква вест неспремен :icon_lol:
Да ти кажам право ич *ур не ме боли дали ќе остане или ќе си оди, сепак и со него и без него вие ќе си останете како што кажа Дено, селска екипа, разгалено и невоспитано дете кое сака да има се, краљот е тука, ама џабе ви е се. Пишав и погоре, многу ќе се смеам ко ќе читам како го величате Роналдо(ако дојде кај вас), а до вчера го пцуевте, дури и во анти-Роналдо фан клуб сите сте зачленети:tapp:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Попаметно од тоа што го кажав дека сте селска екипа не можам.
Не може екипа која мењаа трењери на 6 месеци без ни мал респект спрема нив, екипа која мењава претседатели на 2 години, екипа која мисли дека е алфа и омега во светот- а тоа ни малку не го оправдала со игри на зелениот терен, екипа која им го плескаат газот секоја сезона во Европа дома-гости, екипа која никако не може да извади играч од школата- нешто што сметам дека е основно за да се добие името светски клуб, екипа која сеуште игра со Раул ретардата да биде светски тим.
Вака Реал Мадрид ми личи на богато детенце кое сака да има се во животот и неговиот милијардер татко се му овозможува а има милион деца во школото кои се поубави, попаметни и поталентирани од него.
You're Genius :nesum::nesvest::pos2::pos2::pos2: Паметњаковиќ :pos2:

Едно е да сакаш, а друга е реалноста? Роналдо изјави дека останува во Манчестер Јунајтед дефинитивно, Кака истото го изјави... е за Давид Виља незнам... некаде пишува дека е договорено, ама додека не е официјално нема верување... продолжи со сонот, можеби ќе го сонуваш и Меси во Реал... позз
За пациенти мислам друга тема ќе треба :tapp: оние од милан се излечија сега други се на ред .......Next, Please!!!:pos2:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ама незнам коа сте толку убедени дека роналдо нема да дојде, и дека ке ви остане таму, што доаѓате тука и да зборите на тема Трансвер на Роналдо? и да не дојде ми е многу гајле , зидан ке го донесе риберри, а рибери ти е ист к*р според мене со роналдо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom