Не сум Бугарка, ниту Гркинка, јас сум Македонка

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
So kronos ne znam da sme se mlatili zatowa ne spomenawam ama ti kato kazvash nema da ti karshim dumata!Ti u falangata li si bil?:helou:
Не, бе ние бевме ваша помошна флота од тука на земјата. Нали сме ЕДИН НАРОД? :nenene:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
abe so primate bugari i grci na forumof ni go posraa forumof i drzavata (МАКЕДОНИЈА-МАКЕДОНЦИ)drugo nema vo ova drzava (МАКЕДОНИЈА),a ako mislite deka ste bugari si go znaete patot do bugarija.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Не, бе ние бевме ваша помошна флота од тука на земјата. Нали сме ЕДИН НАРОД? :nenene:
S tebe ne sme edin narod!Ti si antishen geroi,dedo ti e iazdil bukefal pod rakowodstvoto na Tito!Golema rabota si,deka nie ke se merima s tebe!:helou:
Da ti kajem flotata vi se vikache Makedonoodrinsko opalshenie!

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
S tebe ne sme edin narod!Ti si antishen geroi,dedo ti e iazdil bukefal pod rakowodstvoto na Tito!Golema rabota si,deka nie ke se merima s tebe!:helou:
Da ti kajem flotata vi se vikache Makedonoodrinsko opalshenie!
Ај марш таму од кај што си дошол. Да се мерите со нас? Па вие сакате да сте НИЕ. Тоа е само ваша желба, но никој тука не ве игра, што и да понудите. Или дојде тука да те просветлиме како и секогаш во историјата?

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
Еве даjте да намериме некаква врзка мегу античките и блгарите и да ги обединиме, зашто на нас ни куца античката историjа ( таа постои само во главата на некои наши "историчари" ), а на вас современната ( голем дел од неа исто постои само во главата на некои ваши "историчари" ) :pos2::pos2::pos2:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Еве даjте да намериме некаква врзка мегу античките и блгарите и да ги обединиме, зашто на нас ни куца античката историjа ( таа постои само во главата на некои наши "историчари" ), а на вас современната ( голем дел од неа исто постои само во главата на некои ваши "историчари" ) :pos2::pos2::pos2:
Многу работи постојат само во вашите глави. Но, тоа е тоа. Никако да се тргнете од вашата огромна љубов кон нас. Ако, ако...

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Уште един античен ентусиаст с желба да биде древен.При това на 32.Ништо жив и здрав да е :)

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Уште един античен ентусиаст с желба да биде древен.При това на 32.Ништо жив и здрав да е :)
Не бе брат. Вие сте ентузијасти тука на форумот. ГОООЛЕМИ ентузијасти. Ама, ако, секој треба да има хоби. За вас хобито сме ние.

П.С.
Ако сакате да зборувате за историја --> повелете на форум историја.

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Не бе брат. Вие сте ентузијасти тука на форумот. ГОООЛЕМИ ентузијасти. Ама, ако, секој треба да има хоби. За вас хобито сме ние.

П.С.
Ако сакате да зборувате за историја --> повелете на форум историја.
Дали не е обратното.Секоја втора тема е за нас бугарите :)Мај вие сте тие кои са обседнати со вас.Аз имам објаснение.Понеже всички извести војводи са се пишували буга вие има истерична потребност да се разграничавате от нас.Па отпуснете душите.Освен каракачанката нема други бугари кои да ви сакат :)

ПС Форум историа има двама даже и от тебе по ентусиазирани модератори ако ме разбираш добре.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Дали не е обратното.Секоја втора тема е за нас бугарите :)Мај вие сте тие кои са обседнати со вас.Аз имам објаснение.Понеже всички извести војводи са се пишували буга вие има истерична потребност да се разграничавате от нас.Па отпуснете душите.Освен каракачанката нема други бугари кои да ви сакат :)

ПС Форум историа има двама даже и от тебе по ентусиазирани модератори ако ме разбираш добре.
Мај вие сте тие кои са обседнати со вас - кажа Блгарот кој дреме на македонски форум

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

И како некој да ве сфаќа сериозно за тоа што зборувате.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Освен каракачанката нема други бугари кои да ви сакат :)
Има. Повекето. Аи не тропаи зелени.
Ама брачедите работат бес умора за да ги натерат да не ги сакат. Сметам дека скоро ке успеат.

Kаракачанов нема ништо општо с ВМРО и Македониа. Ползва партиата за да е во парламенто. Абе какво ВМРО в Русе, Ловеч, Плевен? Во ВМРО имат право да са зачленени само бугарите од пиринско.

Мај вие сте тие кои са обседнати со вас - кажа Блгарот кој дреме на македонски форум

Гоч, скоро бех до Охрид. Обичните луге немат ништо општо со повекето форумджии дека плукат по нас овде. Ного ме аресва да ода тамо со кола. По патиштата почти нема коли, не како при нас, не смеам да возам веке.

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.615
S tebe ne sme edin narod!
Еми так нормално бе б'лгарчета, не ни можете да бидете.

А, да те прашам тебе, а и другиве благонадежни тука, пашапорт си имаш иэвадено или немаш време од силниве битки форумски..?

Или може си од женски род

Море, море, па вие со цел свет сте биле Един Народ бе мајката..!
Види, види, кирилица, латиница, арапско, вакво-такво, секакво писмо, ама важно сичките благонадежни б'лгарчета си се..!
:aplauz::pos::pos:

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22

Знам че поради 90г србианство и југословенство нема как да знаеш ама форумите са за тоа.Разни луге со разни мислениа да комуникират помегу си :)

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Ve zamoluvam,pridrzuvajte se do temata Не сум Бугарка, ниту Гркинка, јас сум Македонка !

Makedonci li,Bylgari li,drzete se do temata,ne sakam vakva ubava tema da propadne.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Гоч, скоро бех до Охрид. Обичните луге немат ништо општо со повекето форумджии дека плукат по нас овде. Ного ме аресва да ода тамо со кола. По патиштата почти нема коли, не како при нас, не смеам да возам веке.
Абе, братучед, и да дојдеш кај мене дома нема да имаш никаков проблем. Ќе си седнеме, малку салата, малку ракија (ако пиеш), малку муабет. Ама види го долу овој тапакот што ми зборува - 90 г. србианство и југословенство!!!
И како јас на него тука на форум да му зборувам убаво. Плус се трудам да не навредувам никого, што не е случај со повеќето Бугари на форум. За Македонците нормално е акција-реакција, знаеш уште од Њутн. Па почнува плукањето.

Знам че поради 90г србианство и југословенство нема как да знаеш ама форумите са за тоа.Разни луге со разни мислениа да комуникират помегу си :)
Тебе пак, што да ти кажам освен да си удриш малку главата од тоа мониторот... е вака :tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom