Не сум Бугарка, ниту Гркинка, јас сум Македонка

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
63
Остај го този пациент тој добар ник си е избрал :pos2:. Ама като те фанат да те е*ат албанците на почивки и викаш за помошт мене татарина нема да дојдем да знаеш :nenene: ке те оставам да те праат што сакат!
И стварно веруваш дека ние помош баш од тебе ќе тражиме. Абе ти си напушен 100% вака човек да размислува треба да е стварно глуп. Ти не си нели?

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
Остај го този пациент тој добар ник си е избрал :pos2:. Ама като те фанат да те е*ат албанците на почивки и викаш за помошт мене татарина нема да дојдем да знаеш :nenene: ке те оставам да те праат што сакат!

eve gi albancite do mene sedat imam 2ca mn bliski drugari od albania tesko deka mene ke me doprat samo gledaj tebe da ne ti gi pratam pa da vidis sto ti se vika pleme moram da priznam poulavi se od vas

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Дај бе заебете го овој идиотов Каснакоски, нема што да се докажуваме. Нека верува во што сака.
Јас не сум толку побожен и не верувам во нешто докако не го испитам.
Ти?

B

Borg_Drone

Гостин
Вистина е дека има Бугари кои сакаат да испитуваат, но ти, по испитувањето!?Пфффф нема шанси!

P

Princ

Гостин
Гледам дека ова е само дел од цела серија... Може некој да ги најде сите делови и да ги постира како линкови?

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Јас не сум толку побожен и не верувам во нешто докако не го испитам.
Ти?
Другар, како што кажав, немам ни јас ниту еден друг Македонец што да докажува, ДОКАЖАНО Е, само вие сте тие кои не сакате да ги погледнете ФАКТИТЕ, а се служите со 300 други ситници и глупости за да го докажете спротивното, а во вашите обиди изгледате страшно патетично.

Македонец не е исто што и Бугар, Грк, Србин, или Албанец, нити некогаш било ниту ќе биде, што побрзо тоа го прифатиш, толку подобро. А сега одеби!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
690
Поени од реакции
671
Да бе Бугари вас секогаш ве бидувало во читањето на “скриените мисли“ али никогаш не го гледате очигледното:toe:. Од дрвото не можете да ја видите шумата.

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Македонец не е исто што и Бугар, Грк, Србин, или Албанец, нити некогаш било ниту ќе биде, што побрзо тоа го прифатиш, толку подобро. А сега одеби!
Јасно дека сега не е, ама за минатото не биди сигурен.

И никако нема да ти се сруши македонскиот идентитет ако ги признаеш некои необорливи вистини.
Што прајме со оние Македонци кои се декларирале Бугари?

Да ги харижеме на Татарите или ќе си ги усвоиме?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Јасно дека сега не е, ама за минатото не биди сигурен.

И никако нема да ти се сруши македонскиот идентитет ако ги признаеш некои необорливи вистини.
Што прајме со оние Македонци кои се декларирале Бугари?

Да ги харижеме на Татарите или ќе си ги усвоиме?
Оди најди си го коренот .. ако си бугарин/татар исто е ... кликни на линков http://en.wikipedia.org/wiki/Tatarstan

ако пак не си тогаш си одроден Македонец :toe:

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Оди најди си го коренот .. ако си бугарин/татар исто е ... кликни на линков http://en.wikipedia.org/wiki/Tatarstan

ако пак не си тогаш си одроден Македонец :toe:
За тебе секој деклариран како Бугарин од Македонија е Татар?

Е кога започнува тогаш македонската историја?

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111

Предавник и/или жртва на пропаганда.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53

Kasnakoski vo red,te zamoluvam da ne ja unistuvas temava so ,,misli megu redovi,,

Sepak smetam deka ovaa tema se odnesuva isklucivo na Makedoncite,makedonskiot narod i nacija.Meshanje otstrana vo ovaa tema-znaci,te molam-ne,nemoj!

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Kasnakoski vo red,te zamoluvam da ne ja unistuvas temava so ,,misli megu redovi,,

Sepak smetam deka ovaa tema se odnesuva isklucivo na Makedoncite,makedonskiot narod i nacija.Meshanje otstrana vo ovaa tema-znaci,te molam-ne,nemoj!
ОК! Макар да и меѓу редовите има многу кажано.

Kajgana Shop

На врв Bottom