(nikoj ne te navredi dur ne ripna bez nikakov povod da me vregjas, "bejbi". takvi ste, taka ve ucat, udba skola, odrodeni i nedonoseni.)
najgolemata zelba na skm pdp trolovite, da ja amputiraat Makedonskata Emigracija, koja vo golem del emigrirase bas poradi terorot na roditelite na razni crvenkovci
ke se iznacekate... inace bas nie, Makedonskata Emigracija, sme finansirale i ednata i drugata partija (skm pdp i vmro dpmne)
ponatamu... are you devil´s advocate? pardon, brankov advokat?
da citas, namesto da konstruiras i opstruiras, ke procitase deka pisav
ne pisav brane, tuku negovite tutori i gazdi, ok "bejbi"? jasno mi e mnogu ubavo kakvi raboti se slucuvaa vo 91va, od familija znam. ti? tatko ti oficir? informator na jna? (e kodosh de, po novno informator velat) ili patriot(i) ste site doma?
jas znam deka tatko mi finansiral skm, a maz mi vmro. i dvajcata bez nikakvi interesi, od patriotski pobudi. (tatko mi dur ne vide kakvi gomna se skm, a maz mi dur ne visol kakvi gomna se vmro)
ti, "kuklo", ste dale nekogas eden denar za dobroto na Makedonija?
lazni patrioti mozit ste vie, a nie imavme zrtvi vo 2001va, ne smejs usta da otvoris pogana, jasno?
ljuBco cij igrac e znajme, vidovme, se gleda i den denes, NAS ne bil nikogas.
i na kraj na kraevite, kakva vrska imaat vasite nebulozi, so temata - finansiranje na dpmne?
@ raytheon: se posra od smeenje de... sho tolku smesno, kazi da se nasmejme i nie. jas ne gledam nisto smesno so Makedonci ginele na YU fronts, i sho ginea lugje, bez razlika na etnicka pripadnost vo 2001va.
mene to ama IC ne mi e smesno