Во ред е дека се сите исти, но што ако ни позиција ни опозиција поставила плакат. Што ако некој од свои искрени побуди решил да даде 200-300 евра и да ги налепи? Од свој џеб.
Човекот/луѓето не напрајле никаков прекршок за да ги откриваат и гонат.
Pa jas ne rekov deka napravile prekrsok.Ako se luge so iskreni patriotski custva ,tie istite ke izlezat i ke si go kazat stavot.Koj ima protiv stavovi.Sekoj sto se krie e somnitelen ,toa sakam da go kazam.
Треба да му проникнеш во извитоперениот ум, зашто ова му сметало и зашто инсистира да се издадат оние кои стојат позади овие плакати.
Напишав претходно,прочитај.
Намерно инсиунира со поврзаноста на Владата за ние да негираме и можеби некој со цел да му докаже, несакајќи да ги издаде луѓето кои се организирале зад овие плакати.
Не наседнувајте на ефтини провокации и не се замарајте да му докажувате.
Jas ne ziveam vo Otomanskata imperija tuku vo MAKEDONIJA.
Sekoj sto se krie toj za mene ne e patriota.Ako vo svoja zemja ne mozes da bides patriota togas kade.
Ako sakas da skries deka nekoj drug te plaka togas ke bides vo teska ilegala .Neli rekovme deka tokot na parite mora da se znae.Znaci Transparentnost i nisto poveke.
Незнам како можеш да дискутираш на оваа тема политички настроен ?
Алоооо ова е за Македонскиот народ во целина безралика која партија си , јас колку што знам нема никаде ниту еден знак дека тоа го направила позиција или опозиција.
Кои пари, колку пари се , јас лично можам да ги направам тие плакати со една моја плата, не станува збор за којзнае колкава сума што сте се згнале вие, ама знам друга ви е целта, се чудам како може да ве има секаде, предавници.
Наместо да се радувате вие распаравате за тоа кој ги направил и зошто, а што е тоа толку битно незнам :uvo:
Еден со друг ќе се изедеме, Македонец со Македонец.
Со мало извинување може не си Македонец
Od kogo da se izdademe vo svoja drzava.
Zarem nekoj treba da ti kaze tebe kolku ja sakas Makedonija.
Aj so sreka denes si pogolem Makedonec od vcera.
Uste vakvi plakati toa mu doaga kako apce za Makedonija.
Sega mirno da spieme site sme Makedonci.
Ne znam samo sto bevme poslednive 18 godini.
Belkim ne Italjanci Francuzi Egipcani
Во ред е дека се сите исти, но што ако ни позиција ни опозиција поставила плакат. Што ако некој од свои искрени побуди решил да даде 200-300 евра и да ги налепи? Од свој џеб.
Човекот/луѓето не напрајле никаков прекршок за да ги откриваат и гонат.
Sto ako nekoj ukrade miljarda evra.Se vo krug se vrtime.
Ima zakon i red vo normalna drzava za kakva se zborime.