Пријавување провокации

• Креатор на темата Креатор на темата the Consigliere
  • Време на започнување Време на започнување
темава се вика ТУЖИ БАБА !!!! како мали деца сте бе алооооооооо.... СРАМОТ !!!

Tоа е исто ко вас да почнат да ве викаат Фарма Аеродром и сите други досетки кои поминале. Сигурно ќе ти смета.

Нема бе шефе ...Заканувач е дечкото...
Те навреди нешто ?
Остај го нека се јача, фура , цепа на форум ако не може на друго место...

за една буква...ќе средиме...

Абе немора да мењаш, опомени го бар. А за заканувањата ќе се видиме ние у парк. Ако има гз да дое пак. :zlo: :icon_lol:

Добро де не барајте игла во сено...посебно не паѓајте на детски закани ..

pcue kako lud, sekoj vtor post vrega,aj reagirajte....

kakvi piclinja ste ne mi se veruva !!!!!!!! pa opcuj go i ti be ako ti lezi na dusa ili ne se spustaj tolku nisko, prekuti si !! da vi e*am temata losa !!!

pcue kako lud, sekoj vtor post vrega,aj reagirajte....

kakvi piclinja ste ne mi se veruva !!!!!!!! pa opcuj go i ti be ako ti lezi na dusa ili ne se spustaj tolku nisko, prekuti si !! da vi e*am temata losa !!!

Јок нема пцуење..
Темата е оворена за да не избегаат работите од контрола..пак

го средив постот..остатокот сепак треба да стои на темата..

Pa se pridrzavam do pravili i ne pcuam ako e dozvoleno nema problem,temava prepostavuvam sluzi za takvi stvari da se prijavat ednas,dvapati ama sekoj post pcue.....

Моето беше жива вистина, а неговот БУЛШИТ, ама ајде, да се придржуваме на правила.:helou:

Моето беше жива вистина, а неговот БУЛШИТ, ама ајде, да се придржуваме на правила.:helou:
Твоето не беше директна провокација оти стои на твојот фан клуб..затоа и е уште таму..Продолжете со муабетот..и придржувајте се до правилата..овде само пријави без дискусии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom